۱۵ بهمن ۱۳۹۰، ۱۰:۲۷

تا پایان بهمن ماه سال جاری:

خدمات آب و فاضلاب2800 واحد مسکن مهر آماده سازی می شود

خدمات آب و فاضلاب2800 واحد مسکن مهر آماده سازی می شود

کرج – خبرگزاری مهر: مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان البرز از آماده سازی خدمات آب و فاضلاب دو هزار و 800 واحد مسکن مهر در سطح استان خبر داد.

حسین نوری در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: شرکت آبفای استان البرزدر تلاش است که خدمات آب و فاضلاب دو هزار و 800 واحد مسکن مهر ماهدشت را تا پایان بهمن ماه سال جاری به بهره برداری برساند.

وی با اشاره به خبر آماده سازی خدمات آب و فاضلاب 6 هزار واحد مسکونی در استان البرز اضافه کرد: در حال حاضر خدمات آب و فاضلاب یک هزار و 700 واحد مسکن مهر در شهرک ابریشم، یک هزار و 500 واحد مسکن مهر در شهر جدید هشتگرد آماده سازی شده است و دو هزار و 800 واحد نیز در ماهدشت تا پایان بهمن ماه آماده سازی خواهد شد که جمعاً 6 هزار واحد مسکن مهر می شود.

مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان البرز افزود: تمام تلاش و کوشش شرکت آبفای استان البرز این است با سرعت، دقت و با کیفیت خدمات آب و فاضلاب واحدهای مسکن مهر را آماده سازی کند.

نوری گفت: استاندار البرز نیز از نزدیک در جریان فعالیت های عمرانی و خدماتی دو هزار و 800 واحد مسکن مهر ماهدشت قرار گرفت و از روند پیشرفت این پروژه ها بازدید داشت.

کد خبر 1524084

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha