سهراب رضایی در گفتگو با خبرنگار مهر، تاکید کرد: دانشگاه علمی کاربردی دانشگاهی مهارت محور و متولی بحث آموزشهای خصوصی به دستگاههای کشور است. از سوی دیگر دانشگاه فنی و حرفه ای دانشگاهی مهارت محور و تنها دانشگاه دولتی کشور است که آموزش رسمی فنی و حرفه ای را در دست اجرا دارد.
وی در ادامه به مهمترین تفاوتهای این دو دانشگاه اشاره کرد و افزود: پذیرش دانش آموختگان هنرستانها و راه اندازی دوره های رسمی و فنی، ویژگی دانشگاه فنی و حرفه ای است. همچنین پذیرش دانشجویان دبیرستانی، وجود دوره های پودمانی و رشته های علوم انسانی، دریافت شهریه از دانشجویان و آموزش به نیروهای دستگاههای خصوصی از کارکردهای دانشگاه علمی کاربردی به شمار می آید.
سرپرست دانشگاه فنی و حرفه ای اعلام کرد: در راستای سیاستهای وزارت علوم هر زمان که نیاز باشد با تمام دانشگاهها حتی دانشگاه علمی کاربردی همکاری صورت خواهد گرفت، همچنین با هر قسمت داخل و خارج دولت که می تواند دانشگاه را در رسیدن به اهدافش کمک کند، همکاری و تعامل خواهیم کرد و قرارداد همکاری منعقد می کنیم.
رضایی خاطرنشان کرد: دانشگاه فنی و حرفه ای تنها دانشگاه دولتی کشور است که آموزش عالی رایگان فنی و حرفه ای را به دانش آموختگان هنرستانها ارائه می دهد.
نظر شما