به گزارش خبرنگار مهر، محمد حسین روزی طلب بعد از ظهر شنبه در نشست خبری افزود: در حال حاضر هشت هزار مدرسه با 48 هزار کلاس در استان موجود است که برای هوشمند سازی آن اقدامات لازم انجام می شود.
وی ادامه داد: طبق برنامه ریزی صورت گرفته طی یک برنامه پنج ساله باید مدارس فارس به صورت هوشمند فعالیت کنند که برای تامین هزینه های این طرح وزارت آموزش و پرورش، اولیای دانش آموزان و ادارات استان فعالیت خواهند کرد.
مدیر کل آموزش و پرورش فارس با اشاره به اینکه بخشی از اعتبارات این طرح توسط ادارات استان و شهرستان تامین می شود، یادآور شد: طبق دستور وزارت کشور ادارات و سازمانهای استان و شهرستان باید نسبت به هوشمند سازی حداقل یک مدرسه در ناحیه خود اقدام کنند.
روزی طلب تصریح کرد: تا پایان سال تحصیلی 90-91 حداقل به صورت جمعی 20 درصد از مدارس استان هوشمند سازی می شوند.
وی افزود: در حال حاضر 244 مدرسه با کلاس های هوشمند در استان فعال است که امیدواریم در سال آینده به یک هزار کلاس می رسد.
مدیر کل آموزش و پرورش فارس در پاسخ به سئوال خبرنگار مهر مبنی بر اعلام آموزش و پرورش در خصوص عدم دریافت وجه در هنگام ثبت نام از والدین، تاکید کرد: پرداخت هزینه هوشمند سازی مدارس اجباری نیست اما باید توجه داشت که خود والدین به طور یقین برای پیشرفت فرزندان خود هزینه می کنند و از طرفی نباید فراموش کرد که بخش زیادی از والدین تقاضای هوشمند سازی مدارس را داشته اند.
مدیر کل آموزش و پرورش فارس در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به بحث تحول بنیادی در آموزش و پرورش و اجرای این طرح در استان، گفت: بحث تحول بنیادی در آموزش و پرورش از جمله مباحثی است که به صورت عمده در کشور انجام می شود و در سال جاری بخشی از این طرح اجرایی می شود.
روزی طلب ادامه داد: در این طرح تشکیلات آموزشی نیز به صورت 6.6.3 طی شش سال اجرایی می شود.
وی تاکید کرد: در این طرح دوره دبستان به شش سال و دوره متوسطه نیز شش ساله می شود.
مدیر کل آموزش و پرورش فارس تاکید کرد: در این طرح کلاس اول راهنمایی برداشته خواهد شد و پس از طی کردن کلاس پنجم دبستان دانش آموزان راهی کلاس ششم می شود.
روزی طلب با تاکید بر اینکه هیچگونه کمبود فیزیکی مدارس در استان وجود ندارد، گفت: با کمبود کلاس در استان مواجه نیستیم وبا تجمیع هایی که انجام خواهیم داد برای تمامی رده ها کلاس تامین می شود.
نظر شما