به گزارش خبرنگار مهر، ایرج عزیزی پیش ازظهر یکشنبه در جمع خبرنگاران در جواب این پرسش که چرا تا قبل از حضور استاندار در بازار مسئولان تعزیرات اقدام به برخورد با گرانفروشان نکرده اند، گفت: معمولا تامین ارزاق و نظم اقتصادی استان به نوعی از وظایف استانداران است و تا زمانی که تعادل قیمتها در بازار وجود دارد معمولا مسئولان ارشد استان به قضیه ورود نمی کنند.
عزیزی افزود: در چند روز اخیر با گران شدن ارز، برخی افراد سودجو بدون توجه به قیمتهای مصوب شده با این بهانه که خرید گران داشته اند قیمت برخی اقلام را به شدت گران کرده و موجب بروز بی نظمی در بازار شدند.
معاون اجرایی سازمان تعزیرات جکومتی استان در ادامه افزود: با توجه به جو روانی که در بازار حاکم شده بود و شرایط تغییر قیمتها به دستور استاندار هرمزگان جلساتی با مسئولان اقتصادی استان برگزار و قیمتهای مصوب در صدا و سیمای مرکز خلیج فارس اعلام و تمامی کسبه و صنوف مختلف استان هرمزگان ملزم به رعایت قیمتهای ستاد تنظیم بازار شدند که البته برخی از اصناف با نااگاهی و بهانه های مختلف از قانون سرپیچی کرده و اصرار داشتند تا برخلاف قیمتهای مصوب اقلام و اجناس خود را به قیمت های گران به مردم عرضه کنند.
وی بیان داشت: از این رو شعبه سیار رسیدگی به تخلفات صنفی تعزیرات شامل قاضی و کارشناسان ذیصلاح در راستای بازدارندگی و با توجه به حساسیت زمانی و مکانی به اصناف مختلف مراجعه کرده و با مشاهده تخلفاتی ازجمله گرانفروشی مطابق با ماده قانون 10 ،17 و 19 مجازات اسلامی با افراد متخلف برخورد کردند.
معاون اجرایی سازمان تعزیرات حکومتی استان در مقابل این گلایه کسبه جریمه شده، اضافه کرد: گران خریدن نمی تواند عامل گرانفروشی شود و کسبه ای که مدعی خرید گران اقلام و اجناس خود هستند می توانند با ارائه فاکتورهای خرید به سازمان تعزیرات حکومتی امیدوار باشند که ما به تفاوت خرید گران آنها را عمده فروشیها اخذ و به آنها مسترد خواهیم کرد.
به گفته عزیزی طی 72 ساعت فعالیت گشت سیار تعزیرات تعداد 30 پرونده رسیدگی شده و اعمال قانون شده است.
وی اظهارداشت: بیشتر متخلفان از صنوفی نظیر برنج فروشان، عمده فروشان و خواربار فروش بوده و بین دو میلیون تا 10 میلیون ریال جریمه شده اند.
عزیزی بیان داشت: احکام صادر قطعی بوده و تا زمانی که متخلفان صنفی جریمه های خود را پرداخت نکنند درب مغازه آنها فک پلمپ نخواهد شد.
نظر شما