ایرج اسکندری، هنرمند نقاش و رئیس شورای خرید آثار هنری به خبرنگار مهر گفت: در تمام دنیا نمایشگاههای سالیانه یا دو سالانهها را بیشتر بخش خصوصی برگزار میکنند اما در نهایت هدف از برگزاری این جشنوارهها در هر سطح و مقطعی نشان دادن آخرین آثار و تجربیات هنرمندان معاصر است.
وی افزود: در ایران هم جشنواره تجسمی فجر که تاکنون چهار دوره آن در سطح بینالمللی برگزار شده، با همین نیت و برای نمایش آثار هنرمندان معاصر برپا شده است اما این نکته با نباید فراموش کنیم که جشنواره بین المللی به معنای حضور هنرمندان سایر کشورها در آن جشنواره است و اگر کشورهای خارجی آثاری را برای حضور در جشنواره ای ارائه دهند، آن جشنواره، یک جشنواره بین المللی محسوب می شود که نمونه آن را هم در حوزه فیلم، تئاتر و موسیقی شاهد هستیم که گروه های مختلف از اقصی نقاط جهان برای حضور و رقابت در جشنواره ها شرکت می کنند.
وی ادامه داد: بی تردید انتظار میرود که مسئولان ذیربط آثاری با کیفیت بالا و یا در سطحی قابل قبول را برای شرکت در جشنواره انتخاب کنند، اما اگر اثری فاقد کیفیت مورد نظر باشد، جشنواره را زیر سوال نمیبرد.
اسکندری افزود: حضور جوانان و پیشکسوتان در جشنواره همواره به یک اندازه مورد توجه بوده، اما وقتی اثر هنری روی دیوار موزه هنرهای معاصر تهران میرود، دیگر فرقی نمیکند که خالق اثر در چه رده سنی قرار دارد و صرفا کیفیت اثر است که مخاطب را به قضاوت و ارزیابی وا میدارد.
وی در پایان گفت: در چهارمین دوره از جشنواره بین المللی تجسمی فجر، هنرمندان فعال ایرانی در عرصههای مختلف آثاری را ارائه دادند که سعی بر این بوده که اثار بر اساس کیفیت آنها ارزشیابی شوند.
چهارمین جشنواره بینالمللی هنرهای تجسمی فجر در رشتههای نقاشی، خوشنویسی، نگارگری، پوستر، عکاسی، سفال و سرامیک، مجسمه سازی، تصویر سازی، کاریکاتور، فیلمهای مستند هنرهای تجسمی و همایش 10 بهمن تا 14 اسفند ماه امسال برگزار میشود.
نظر شما