محمدقاسم اسلامی در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: با توجه به اینکه استان البرز استان معین تهران محسوب می شود از آذرماه سال جاری مقرر شد که بیمارستانهای جنوب تهران از نظر تامین خون و فرآورده تحت پوشش انتقال خون استان البرز قرار گیرند.
وی با اشاره به اینکه در حال حاضر هفت پایگاه انتقال خون در استان البرز فعال است، اضافه کرد: هم اکنون چهار پایگاه ثابت در شهرکرج، یک پایگاه در کمالشهر، یک پایگاه در هشتگرد و یک پایگاه انتقال خون دیگر هم در نظرآباد مستقر است.
مدیر کل انتقال خون استان البرز گفت: شهروندان برای اهدای خون می توانند به این پایگاه های ثابت مراجعه کنند.
اسلامی افزود: از ابتدای سال تا پایان دی ماه بیش از 64000 نفر به پایگاه های انتقال خون استان مراجعه کرده اند و از این تعداد بیش از 44000 کیسه خون تهیه شده است.
نظر شما