به گزارش خبرنگار مهر، علی علامهزاده مشاور عالی استاندار هرمزگان یکشنبه شب در مراسم تجلیل از مبارزان زمان انقلاب در بندرعباس با اشاره به مبارزات هرمزگانیها در مخالفت با شاه گفت: مردم این استان ویژه در بندرعباس همزمان با سایر نقاط کشور مبارزات خود با رژیم شاهنشاهی را آغاز و به انقلابیون پیوستند و نخستین کسانی در کشور بودند که از نظر اعتقادی به امام خمینی ارادت داشتند.
وی با اشاره به اهمیت حفظ آرمانهای انقلاب و اصول انقلابی اضافه کرد: خطر دوری از اعتقادات و ارزشها از جمله اموری است که امام خمینی بارها و بارها نسبت به آن هشدار دادهاند.
علامه زاده ارتباط ناگسستنی مردم با رهبری را یکی از شاخه های مهم انقلاب اسلامی دانست و گفت: امام خمینی (ره) معتقد بود انقلاب حاصل تلاش و مجاهدت آحاد ملت است و نگهداری از آن نیز توسط همین مردم تدوام خواهد داشت.
مشاور عالی استاندار هرمزگان عنوان کرد: بیداری زود هنگام مردم یکی از ویژگی های شاخص انقلاب در هرمزگان بود که باعث شد به سرعت نهادهای انقلابی در استان راه اندازی می شود.
وی تجلیل از مبارزان انقلاب را کاری شایسته و در خور تحسین دانست و تصریح کرد: مبارزان و مجاهدان انقلاب امروزه وظیفه سنگین انتقال تجربیات به نسل های آینده را بر عهده دارند و به انجام رساندن این تعهد به اندازه خود انقلاب مهم است.
در ادامه نیز حسن مهرانپور به عنوان یکی از مبارزان سالهای قبل از انقلاب در بندرعباس اظهار داشت: باید فعالان و مبارزان انقلاب فعالیتهای خود را برای نسلهای امروزی تعریف و آنها را در جریان امور مبارزهای خود قرار دهند زیرا اگر شرح مبارزهها با هدف شکسته نفسی به جوانان منتقل نشود، ممکن است نسل امروز فکر کند که مبارزان از مبارزات خود پشیمان شدهاند.
وی پس از ذکر چند خاطره اضافه کرد: بخش اعظمی از خاطرات بنده به سازماندهیها مرتبط میشود و به گونه ای که امور مبارزه کامل به صورت محرمانه اداره و سازماندهی میشده به نحوی که حتی بعضاً اعضای گروه همدیگر را نمیشناختند و یا از نحوه فعالیت یکدیگر اطلاع نداشتند.
مهرانپور با بیان اینکه ساواک در بندرعباس بسیار ضعیف بود، یادآور شد: بعدها فهمیدیم که حتی نتوانسته بودند مبارزان را دستهبندی کنند.
وی با بیان اینکه فعالیتهای ضد رژیم شاهنشاهی در بندرعباس طی سال 57 در دیماه به اوج خود رسید، گفت: در این بین سخنان امام خمینی(ره) بسیار مورد توجه بود و برخی از علما و روحانیون تبعیدی به بندرعباس نیز روشنگری میکردند.
عراقی زاده نیز از دیگر سخنرانان این مراسم بود که به بیان خاطرات و مبارزات مردم هرمزگان در قبل و بعد از انقلاب پرداخت.
در ادامه این مراسم کتاب " آن شرح بینهایت... " که پیشدرآمدی بر تاریخچه انقلاب اسلامی در هرمزگان است، رونمایی شد.
این کتاب توسط اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی هرمزگان تألیف و بخشی از آن به معرفی انقلابیون اختصاص دارد. در این مراسم با اهدا لوح سپاس از مبارزان انقلاب اسلامی هرمزگان و خانواده ای شهدای انقلاب تجلیل به عمل آمد.
اسامی تجلیل شوندگان به شرح زیر است:
1-خانواده مرحوم آیت الله انواری
2- خانواده مرحوم حاج عباس عباسی
3- خانواده مرحوم حاج علی مظفری
4- خانواده مرحوم حسین فرج زاده
5- خانواده مرحوم افروز شهابی پور
6- خانواده شهید یوسف دقت
7- خانواده شهید موسی درویشی
8- خانواده شهید حسن دانشمند
9- خانواده شهید حسن ذاکری
10- خانواده شهید عبدالحسین عمرانی
11- خانواده شهیدعلی سایانی
12- خانواده شهید علی رضایی
13- خانواده مرحوم حاج علی داوودی
14- خانواده شهید علی عوض پور
15- خانواده شهید حسین علیاس
16- خانواده شهیدجهانگیر امینی
17- خانواده شهید ناصر گرجی زاده
18- خانواده شهیدسید عباس موسوی
19- خانواده شهیدحسین نظری
20- خانواده شهیده مژگان خضری
21- خانواده شهید عسکر حسین پور
22-خانواده شهید محمد معتضد کیوان
23-جانباز انقلاب محمد اولی نژاد
24- جانباز انقلاب خانم سکینه خواجه زاده
25-خانواده شهید علی عبدلی زاده
26- خانواده شهید عبدالمجید عراقی زاده
27- آقای کیکاووسی مبارز محترم انقلاب سلامی
28- ابوالقاسم تربت مبارز محترم انقلاب اسلامی
29- خانواده مرحوم محمد قاسمی زاده
30- خانواده مرحوم ملا محمد خلاده
31- خانواده مرحوم جمعه سهرابی
32- خانواده مرحوم حاج رضا کرمی
33- حاج حسن مریدی زاده
نظر شما