به گزارش خبرنگار مهر، طاهره بیگم سیدی ظهر دوشنبه در جمع خبرنگاران رسانه های گروهی استان که در محل استانداری برگزار شد از حضور پررنگ مردم به ویژه بانوان در مراسم راهپیمایی 22 بهمن ماه قدردانی کرد.
وی اظهارداشت: نشست راهبردی مقام معظم رهبری با موضوع زن و خانواده بیانگر اهمیت جایگاه خانواده و تحکیم مبانی آن دارد.
مشاور استاندار قزوین افزود: برگزاری این نشست با انتخاب موضوع زن و خانواده در آستانه انتخابات بیداری رهبری در تعیین اولویت های مهم کشور را می رساند و اگر به این موضوع توجه نشود با مشکلات جدی روبرو خواهیم شد.
وی در خصوص نقش رسانه ها در اجرایی کردن بیانات رهبری یادآورشد: وظیفه خبرنگاران و اصحاب رسانه به چالش کشیدن مسئولان دستگاههاست به ویژه دستگاههایی که در امور زنان فعالیت دارند تا بتوانین دغدغه های رهبری را در عمل اجرایی کنیم.
سیدی با ارائه گزارشی از عملکرد امور بانوان استانداری در سال جاری تصریح کرد: امسال با توجه به نامگذاری سال جهاد اقتصادی چند فعالیت ویژه در سرلوحه کارها قرار گرفته است.
وی بیان کرد: پیگیری اعطای وام مشاغل خانگی به زنان برای افزایش میزان اشتغال بانوان از اقدامات مهم در حوزه توانمندی زنان خانه دار بود که توسط دستگاههای اجرایی مانند بهزیستی، بنیاد شهید، کمیته امداد امام خمینی (ره) و صندوق مهر امام رضا (ع) برای اشتغال خانگی زنان خانه دار، وام هایی از دو میلیون و 500 هزار تومان تا پنج میلیون تومان پرداخت شد که این روند امسال نیز ادامه دارد.
مدیرکل بانوان و خانواده استانداری قزوین عنوان کرد: با برگزاری نشست های آزاداندیشی، دوره های آموزشی فرهنگ استفاده از اجناس داخلی و مضرات مصرف محصولات خارجی در حوزه توانمند سازی زنان و دختران با حمایت های ملی و استانی اقدامات مناسبی انجام شده است.
وی توانمند سازی دختران روستایی را با برگزاری دوره های آموزشی در امور قبل از ازدواج، بهداشت بلوغ و احکام زندگی را از جمله آموزشهای مداخله در بحران اعلام کرد که به مرحله اجرا رسیده است.
سیدی گفت: آموزش مهارت های زندگی با رویکرد دینی و اجرای طرح ملی مطهره از دیگر اقداماتی است که از طریق سیر آموزش کتابهای شهید مطهری برای فرهنگیان با هدف تعمیق باورهای دینی آنها توسط جمعی از اساتید دانشگاه امام صادق (ع) انجام شد.
این مسئول با اشاره به اقدامات انجام شده در حوزه عفاف و حجاب افزود: درخصوص تربیت مربی در این بخش امسال در مدارس و مناطق مختلف استان آموزش های خوبی در حوزه تفهیم و فلسفه حجاب و عفاف ویژه بانوان انجام شد تا این مربیان با آموزش های صورت گرفته در سطح ترویج عفاف و حجاب فعالیت هایی را انجام دهند.
مشاور استاندار با بیان تشکیل شاخه دانشجویی بانوان محجبه که در این حوزه فعالیت می کنند یادآورشد: برگزاری همایش 17 دی و بازدید از دستگاههای اجرایی از وضعیت عفاف و حجاب زنان کارمند، مانور خودرویی بانوان محجبه در هفته زن، تشکیل کمیته مد و لباس در استانداری به منظور ترویج فرهنگ پوشش اسلامی، ایرانی با استفاده از ظرفیت بومی استان با هدف طراحی مدل های جذاب به خصوص برای بانوان کارمند از دیگر اقدامات انجام شده در حوزه عفاف و حجاب بود.
مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری قزوین تصریح کرد: در حوزه سلامت زنان دو سال است که طرح غربالگری زنان سرپرست خانوار انجام می شود.
وی درخصوص تجهیز بیمارستان کوثر اظهارداشت: برای تجهیز بیمارستان کوثر گام های موثری برداشته شده و به زودی دستگاه فوق تخصصی ماموگرافی نیز به تجهیزات این بیمارستان اضافه می شود.
سیدی با اشاره به تحکیم خانواده افزود: اقداماتی در راستای تحکیم خانواده، بررسی راهکارهای ازدواج آسان و پایدار، کاهش طلاق و بررسی آسیب های پنهان مانند طلاق عاطفی و طلاق خاموش نیز نشست های تخصصی برگزار شد و حمایت از سازمان های مردم نهادی که در جهت ازدواج آسان تلاش می کنند نیز صورت گرفت.
وی از دیگر اقدامات دفتر امور بانوان و خانواده استانداری در سال جاری را کمک به نوعروسان نیازمند در تهیه جهیزیه دانست و افزود: توزیع پنج هزار جلد کتاب با موضوع ارتقاء نشاط در خانواده ها، اجرای طرح رحمت با آموزش 10 هزار نفر از اساتید سطح دو حوزه علمیه که منجر به برگزاری هسته های مشاوره رایگان خانواده توسط این اساتید نیز شده است از دیگر اقدامات انجام شده است.
مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری با اشاره به اینکه زنان استان در فعالیت های قرآنی پیشرو هستند اظهارداشت: در حال حاضر 134 نفر از بانوان استان حافظ کل قرآن هستند و 20 مرکز فعال قرآنی با بیش از پنج هزار قرآن آموز نیز در استان فعالیت می کند.
نظر شما