سرپرست معاونت اشتغال و خودکفایی کمیته امداد امام خمینی (ره) استان زنجان با بیان اینکه 30 درصد مجریان طرحهای اشتغال این نهاد زنان سرپرست خانوار و دختران بازمانده از تحصیل هستند گفت: تاکنون بیش از 4 هزار طرح خواشتغالی در زمینههای تولیدی، کشاورزی، صنایعدستی، خدماتی، دامداری و مشاغل برای این گروه از جامعه هدف اجرا شده است.
منصور عبادی مبلغ سرمایهگذاری شده برای ایجاد این تعداد اشتغال را 150 میلیارد ریال عنوان و یادآور شد: حوزه اشتغال و خودکفایی استان فقط در سال جهاداقتصادی بیش از 2 هزار مورد طرح خوداشتغالی در قالب طرحهای کارانگیزی، مشاغل خانگی و کسب و کار خرد با اعتباری بالغ بر 70 میلیارد ریال، برای این گروه از مددجویان ایجاد کرده است که نسبت به سال گذشته از یک رشد 50 درصدی برخوردار است.
وی با اشاره به اینکه بیش از 90 درصد این افراد از آموزشهای فنی و حرفهای برخوردار بوده و طرحهای اشتغال اجرا شده نیز از ثبات و پایداری بیشتری برخوردار است گفت: باتوجه به شرایط و وضعیت خاص این گروه از مددجویان و ضرورت حمایت همه جانبه از آنها، بستههای حمایتی ویژهای در راستای برنامههای توانمندسازی، توسط این نهاد تدارک دیده شده است که ارائه آموزشهای فنی و حرفهای، ایجاد اشتغال مناسب و پایدار، برخورداری از بیمههای تأمین اجتماعی، بیمه حوادث و عمر و مانده بدهکار، از جمله برنامههای اساسی حوزه اشتغال و خودکفایی کمیته امداد در رویکرد جدید خدمترسانی و توانمندسازی به آنها است.
19 کارآموز از استان زنجان در دوازدهمین دوره مسابقات ملی مهارت حضور خواهند داشت
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان زنجان گفت: 19 کارآموز از استان زنجان برای شرکت در 16 رشته مهارتی در دوازدهمین دوره مسابقات ملی مهارت که از 29 بهمن تا 2 اسفند برگزار میشود، حضور خواهند داشت.
قاسم صیادی با بیان این مطلب، اظهار کرد: مرحله انتخابی این دوره از المپیاد با پذیرش 181 نفر داوطلب در سطح استان صورت گرفته و از این میان 250 نفر موفق به کسب حدنصاب لازم برای شرکت در مرحله استانی شدهاند.
وی با اشاره به اینکه از 250 نفر فوق 19 نفر مجوز حضور در 16 رشته مرحله ملی را کسب کردند، یادآور شد: با تلاش و برنامهریزی منسجم امیدواریم امسال بتوانیم از برترینهای کشور باشیم و از عنون نخست سال گذشته تیم زنجان دفاع کنیم.
صیادی ادامه داد: مرحله کشوری این دوره از مسابقات از 29 بهمن لغایت 2 اسفندماه در مرکز تربیت مربی کرج، اداره کل آموزش فنی و حرفهای استان البرز و تهران در 26 رشته مهارتی با 4914 شرکت کننده که 434 نفر آنرا برادران و 57 نفر را خواهران تشکیل میدهند، برگزار خواهد شد.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان بیشترین تعداد شرکت کننده را در رشته خیاطی با 23 نفر و کمترین آن در رشته تراش CNCبا 8 نفر شرکت کننده عنوان کرد و ایجاد نمایشگاههای تخصصی و عمومی، برنامهریزی جهت بازدید گروههای دانشجویی و دانشآموزی، حور مدیران ستادی و استانی به عنوان ناظر اجرایی در هر رشته، دعوت از کارشناسان کشورهای تایلند، سوئیس و آلمان و دعوت از مهارت آموختگان کشورهای همسایه را از ویژگیهای این دوره از مسابقات برشمرد.
نظر شما