۲۴ بهمن ۱۳۹۰، ۱۶:۵۴

در 10 ماهه امسال؛

100 هزار هکتار آبیاری تحت فشار در سراسر کشور اجرا شده است

100 هزار هکتار آبیاری تحت فشار در سراسر کشور اجرا شده است

کرج - خبرگزاری مهر: مدیر کل دفتر توسعه سامانه های نوین آبیاری وزارت جهاد کشاورزی گفت: از ابتدای سال 1390 تا پایان دی ماه حدود 100 هزار هکتار آبیاری تحت فشار در سراسر کشور اجرا و نزدیک به 99 هزار هکتار نیز در حال اجراست.

به گزارش خبرگزاری مهر، مهندس عبدالحسین بهنام زاده افزود: از این مقدار 52 هزار هکتار به شیوه بارانی و 48 هزار هکتار نیز به روش قطره ای انجام یافته است.

وی یادآور شد: از ابتدای سال 1369 تاکنون نزدیک به یک میلیون و 80 هزار هکتار اراضی کشور تحت پوشش آبیاری تحت فشار قرار گرفته است که سهم آبیاری بارانی 632  هزار هکتار و آبیاری قطره ای 447 هزار  هکتار بوده است.

مدیر کل  دفتر توسعه سامانه های نوین آبیاری وزارت جهاد کشاورزی گفت : درسال جاری تاکنون نزدیک به 500 میلیارد تومان به منظور اجرای پروژه های آبیاری تحت فشار به استانهای کشور ارسال شده است.

بهنام زاده بیان کرد: بیش از 40 درصد این مبلغ به کشاورزان پرداخت شده است.

وی در ادامه با اشاره به اینکه در طول 10ماه سال جاری برای توسعه شبکه های فرعی آبیاری و زهکشی از دو منبع اعتباری استفاده شده است افزود: حجم کار مصوب در اعتبارات ملی نزدیک به 92 هزار هکتار بوده است که تاکنون بیش از 32 هزار هکتارآن ( 35درصد ) به انجام رسیده است.
 
مدیر کل دفتر توسعه سامانه های نوین  آبیاری وزارت جهاد کشاورزی گفت: از اعتبارات شورای عالی آب که حدود 80 هزار هکتار مصوب شده بیش از 10 هزار و500 هکتار اجرا  و 252 میلیارد تومان تخصیص و هزینه گردیده است.
 
وی افزود: تاکنون در کل کشور 817 هزار هکتار  شبکه های فرعی آبیاری و زهکشی اجرا و نزدیک به 907 هزار هکتار نیز باقیمانده است که در برنامه پنجم توسعه اقتصادی کشور حجم وسیعی از آن اجرا خواهد شد.
 
بهنام زاده در پایان با اشاره به اینکه پروژه انتقال آب با لوله از سال 88 جزء وظایف این دفتر قرار گرفت و فعالیت عمده ای در سال 89 و 90  صورت پذیرفته است یادآور شد: طی دو سال اخیر نزدیک به 10 هزار و 872 کیلو متر طراحی شده که حدود 6  هزار و 600 کیلومتر آن اجرا شده است که معادل 122 هزار و  970 هکتار است.
کد خبر 1533261

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha