به گزارش خبرگزاری مهر، 50 هنرمند داوری نهایی آثار رشتههای نقاشی، نگارگری، خوشنویسی، سفال، مجسمه، پوستر، تصویرگری، عکاسی و کاریکاتور چهارمین جشنواره بینالمللی هنرهای تجسمی فجر را بر عهده دارند.
در رشته سفال محمد مهدی قان بیگی، جلال شباهنگی، نفیسه خلج، جعفر نجیبی و رجحانه حسینی داوری نهایی آثار را انجام دادند.
هیات داوران رشته سفال ، 139 اثر سفال را که در فرهنگسرای نیاوران به نمایش گذاشته شده است، داوری کردند که برگزیدگان در پایان جشنواره معرفی میشوند .
آثار رشته مجسمه سازی چهارمین جشنواره بینالمللی هنرهای تجسمی فجر نیز توسط فرهاد ابراهیمی، محمد بهرامی، محمدتقی صداقتی، شیرین حاجی کریملو و محمدرضا ذبیحالهزاده داوری شد.
در رشته مجسمه سازی 39 اثر در موزه هنر امام علی (ع) به نمایش گذاشته شده است و برگزیدگان مجسمه سازی در پایان جشنواره معرفی میشوند.
آثار رقابتی رشتههای عکاسی و سفال چهارمین جشنواره بینالمللی هنرهای تجسمی فجر در فرهنگسرای نیاوران، آثار رقابتی رشتههای کاریکاتور، تصویرگری و مجسمه در موزه هنر امام علی(ع) و آثار رقابتی رشتههای نقاشی، خوشنویسی، نگارگری و پوستر در موسسه فرهنگی هنری صبا به نمایش گذاشته شده است.
داوری رشته های نقاشی، پوستر، نگارگری، خوشنویسی، تصویرگری و کاریکاتور جشنواره در روزهای آینده جشنواره انجام میشود.
آثار پیشکسوتان و هنرمندان مدعو در موزه هنرهای معاصر تهران به نمایش گذاشته شده است و نمایشگاه بخش ویژه بیداری اسلامی و عدالتخواهی جهانی جشنواره تجسمی فجر شنبه 29 بهمن ماه در موزه هنرهای معاصر فلسطین گشایش مییابد.
کردستان و زنجان هم میزبان جشنواره تجسمی فجر شدند
چهارمین جشنواره بین المللی هنرهای تجسمی فجر در استان های کردستان و زنجان آغاز شد.
نمایشگاه آثار جشنواره تجسمی فجر در ادامه برنامههای استانی در استان های کردستان و زنجان گشایش یافت.
نمایشگاه آثار جشنواره تجسمی فجر با 61 اثر شامل آثار بخشی رقابتی و جنبی جشنواره در نگارخانه ارشاد سنندج آغاز شد که این نمایشگاه تا 14 اسفندماه ادامه دارد.
همچنین جشنواره تجسمی فجر با بیش از 70 اثر عکاسی، تصویرگری، نقاشی و خوشنویسی در بخش رقابتی و جنبی در نگارخانه هنر فرهنگسرای امام خمینی (ره) زنجان گشایش یافت.
چهارمین جشنواره بینالمللی هنرهای تجسمی فجر در روزهای گذشته نیز در استان های البرز، گلستان، خوزستان، خراسان رضوی، آذربایجان شرقی و یزد آغاز به کار کرده است.
در چهارمین جشنواره بینالمللی هنرهای تجسمی فجر طرحی برای برگزاری جشنواره در استانها اجرا میشود که بر اساس این طرح آثاری که در مرحله نهایی انتخاب برای حضور و رقابت در جشنواره پذیرفته نشدند اما از نظر هیات انتخاب قابلیت نمایشگاهی را داشتهاند در تمامی استانهای کشور به نمایش گذاشته میشوند.
در این طرح استانهای کشور به 9 گروه تقسیم شده است که در رشتههای و آثار هنرمندان هر یک از گروهها در استانهای آن گروه به نمایش گذاشته میشود.
در رشتههای عکاسی، کاریکاتور، پوستر و تصویرسازی که انتخاب آثار در یک مرحله انجام میشود و آثار قابل تکثیر است، آثار هنرمندان هر یک از گروههای 9 گانه استانها که به جشنواره برای رقابت انتخاب نهایی شده است، تکثیر شده و در استانهای همان گروه به نمایش گذاشته میشود.
در رشتههای نقاشی، خوشنویسی، نگارگری، سفال و مجسمه آثار هنرمندان هر یک از گروههای استانها که بر اساس نظر هیات انتخاب قابلیت راهیابی به بخش رقابتی جشنواره را نداشتهاند اما قابلیت نمایشگاهی دارند، در استانهای همان گروه به نمایش گذاشته میشود.
این طرح با تجربه سه دوره قبل جشنواره بینالمللی هنرهای تجسمی فجر که آثار بسیاری به دبیرخانه جشنواره ارسال شد اما فقط درصد کمی از آثار امکان راهیابی به جشنواره را داشتند، در این دوره اجرا میشود تا هم آثار بیشتری به نمایش گذاشته شود و هم مخاطبان و علاقهمندان در سراسر کشور بتوانند از آثار جشنواره دیدن کنند.
اخبار جشنواره تجسمی فجر/
50 هنرمند آثار چهارمین جشنواره تجسمی فجر را داوری می کنند
50 هنرمند آثار 9 رشته چهارمین جشنواره بین المللی هنرهای تجسمی فجر را داوری میکنند.
کد خبر 1533938
نظر شما