به گزارش خبرنگار مهر، سرتیپ پاسدار فتحیان در چهارمین جلسه مشترک شورای هماهنگی با وزیر بهداشت، افزود: طی دو سال گذشته از سوی نیروهای مسلح تعداد 420 روز بیمارستان صحرایی برپا شده است و به یک میلیون و 100 هزار نفر از مردم روستایی خدمات درمانی و همچنین دارویی ارائه شده است.
وی در ادامه به افزایش کیفیت درمانی در بیمارستانهای تابعه نیروهای مسلح اشاره کرد و گفت: با اجرای طرح ساماندهی بیمارستانها و به منظور افزایش کیفیت خدمات درمانی، و استانداردسازی آنها تعداد بیمارستانهای تابعه نیروهای مسلح از 77 بیمارستان به 52 بیمارستان کاهش یافت.
رئیس اداره بهداشت و درمان ستاد کل نیروهای مسلح با اشاره به این که در حال حاضر 5 هزار و 500 تخت استاندارد به صورت فعال در حال ارائه خدمات به بیماران هستند، گفت: 11 درصد بیمارستانهای تحت پوشش ستاد کل نیروهای مسلح، درجه عالی 48 درصد درجه یک 27 درصد درجه 2 و 14 درصد درجه 3 هستند و قرار است تا پایان برنامه پنجم توسعه تمام بیمارستانهای ما به درجه عالی یا یک ارتقا یابند.
فتحیان در ادامه به دیگر فعالیتهای درمانی صورت گرفته در نیروهای مسلح اشاره کرد و گفت: در حوزه حاکمیت بالینی و اعتباربخشی بیمارستانها خود را مخاطب اول وزارت بهداشت میدانیم و بیمارستان بقیهالله پایلوت اجرای حاکمیت بالینی بوده است و هماهنگیهای خوبی در این زمینه صورت گرفته است.
وی همچنین به شوراهای هماهنگی بهداشت و درمان استانی در 30 استان کشور اشاره کرد و در ادامه با بیان برخی از مشکلات موجود از جمله در نظر گرفته نشدن ردیف اعتباری مشخص در بودجه سالانه جهت نگهداشت بیمارستانها و نیز کمبود فارغالتحصیلان رشته رادیولوژی در مراکز درمانی نیروهای مسلح خواستار همکاری و تعامل وزارت بهداشت جهت رفع این چالشها شد.
چهارمین جلسه مشترک شورای هماهنگی خدمات درمانی ستاد نیروهای مسلح صبح امروز با حضور وزیر بهداشت و معاونین این وزارتخانه در دفتر وزیر بهداشت برگزار شد.
نظر شما