به گزارش خبرنگار مهر، محمد مهدی اصفهانی سه شنبه در نخستین همایش ملی قرآن پژوهی و طب که در دانشگاه علوم پزشکی سمنان برگزار شد، ضمن تاکید بر اینکه چهار هزار روایت طبی رهنمود شده از سوی ائمه (ع) باقی مانده است، افزود: متخصصان علم در این زمینه نیز باید ورود کنند و احادیث نامعتبر، مخدوش و روایاتی که به خاطر بی دقتی کاتبان قابل استناد نیست مشخص کنند.
وی با اشاره به تاکید اسلام بر جنبه روحانی و معنوی در تعریف سلامت انسان، گفت: در مکاتب غیرالهی این جنبه انسانی در تعریف سلامت راهی ندارد و هم اکنون نیز غرب متوجه این غفلت شده است.
مشاور وزیر بهداشت و درمان در امور طب اسلامی، طب سنتی نیز در همه موارد قابل استناد نیست و نیاز به غربالگری و بازشناسی دارد و در این زمینه باید برخوردی عاقلانه و منصفانه داشت.
اصفهانی با بیان اینکه قرآن در تمام زمینه ها چراغ راه هدایت انسان است، افزود: در پژوهش های علمی تا جایی که می شود باید از این سیستمی که به منبع وحی متصل است بهره گرفت.
دبیر علمی سمینار قرآن پژوهی نیز هدف از برگزاری این مراسم را تبیین وجوه پیوند ناگسستنی علوم قرآنی و طب و بیان نسخه های قرآنی، اعلام کرد و افزود: با وجود قرآن به عنوان منبعی الهی و روحانی و همچنین بستر مناسب تاریخی می توان بهترین زمینه رشد در زمینه طب را پژوهش دانست.
حجت الاسلام مهدوی نژاد این همایش را قدمی کوچک در زمینه طب برای رسیدن به هدف نهایی یعنی تکامل انسان دانست.
همایش قرآن پژوهی و طب با محورهای اخلاق قرآنی و سلامت، اخلاق پزشکی از دیدگاه قرآن و قرآن و سلامت تغذیه، امروز و فردا بیست و ششم بهمن ماه با حضور پزشکان و برخی روحانیان در دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان برگزار می شود.
97 مقاله مورد پذیرش دبیرخانه به صورت 82 پوستر و 15 سخنرانی طی دو روز در این همایش ارائه می شود.
نظر شما