طاهر مهدی نیا در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: در حال حاضر جمعیت هلال احمر استان دارای 110 مربی برای تدریس در دوره های عمومی و 65 مربی برای تدریس در دورههای پنج گانه تخصصی است.
وی اظهارداشت: مربیان پس از طی دوره و قبولی در آزمون مجوز تدریس را در مباحث امداد و نجات از جمعیت هلال احمر کشور دریافت می کنند.
رئیس مرکز علمی کاربردی هلال احمر استان گفت: مربیان جمعیت هلال احمر گیلان در دوره ارزیابی تعیین سطح مربیان که در شهریار تهران برگزار شد، شرکت کردند.
وی افزود: در این دوره تمامی مربیان تخصصی پنج گانه در رشته های از قبیل آوار، جاده، سیلاب، کوهستان و فضای معلق برای افزایش توانمندی خود برای کسب امتیاز لازم برای تدریس و مدیریت در کلاس به رقابت می پردازند و روش تدریس و مدیریت در کلاس را فرا می گیرند.
مهدی نیا ادامه داد: دوره های ارزیابی و بازآموزی مربیان هر ساله با هدف دریافت و تمدید مجوز تدریس مربیان امداد و نجات، ارزیابی سطح دانش علمی و مهارتی، تعیین صلاحیت مربیان تخصصی جمعیت به منظور درجه بندی و تمدید گواهینامه مربیگری، تشکیل بانک اطلاعاتی به روز برای استفاده مربیان مجرب جمعیت در مراکز آموزشی کشور است.
نظر شما