۲۸ بهمن ۱۳۹۰، ۱۱:۴۲

سردار جلالی:

تهدیدات ویروسی دشمن شناسایی و کنترل شده است

تهدیدات ویروسی دشمن شناسایی و کنترل شده است

قم - خبرگزاری مهر: رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور از شناسایی، مدیریت و کنترل ویروس‌های تهاجمی و تهدید آمیز دشمنان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، سردار غلامرضا جلالی عصر پنجشنبه در حاشیه بازدید از مجتمع صنعتی بعثت قم وابسته به وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در گفتگو با خبرنگاران گفت: فرمانده سایبری آمریکایی آمار داده است که روزانه در دنیا 55 هزار ویروس تولید می‌شود که البته ما در سازمان پدافند غیرعامل روی ویروس‌هایی که در حوزه تهاجم و تهدید باشند متمرکز هستیم و آن‌ها را رصد می‌کنیم.

وی افزود: در این زمینه ویروس‌های تهاجمی خطرناکی از جمله اکستاکسنت، دوکو و سارس استارس شناسایی، مدیریت و کنترل شده‌اند.

ارتش سایبری، مفهومی جدید در فضای سایبر است

رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور بیان داشت: ارتش سایبری، مفهومی جدید در فضای سایبر است که از چهار بخش مهم تشکیل شده است که بخش اول آن بخش دفاعی است که مهم‌ترین بخش هم به حساب می‌آید.

وی افزود: سازمان پدافند غیرعامل و قرارگاه سایبری کشور در برنامه امسال و سال آینده خود در نظر دارد ساز و کار و شبکه دفاع سایبری کشور را به خصوص در بخش‌های حیاتی و حساس همچون حوزه‌های انرژی، بانکی و مدیریتی سازماندهی کند.

جلالی اظهار داشت: بخش دوم ارتش سایبری بخش فرهنگی است که باید دستگاه‌های فرهنگی کشور از جمله شورای عالی انقلاب فرهنگی، حوزه‌های علمیه، بسیج و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با تولید محتوا و ایجاد شبکه‌های اجتماعی سالم برای پاسخگویی به نیاز قشر جوان جامعه مانند نیاز‌های فرهنگی، ورزشی و بعضاً سرگرمی اقدام کنند.

وی بخش سوم ارتش سایبری را بخش تهاجمی عنوان کرد و افزود: این بخش پاسخ به تهدیدات علیه کشور را شامل می‌شود که این موضوع به سپاه پاسداران انقلاب اسلامی محول شده است.

رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور بخش چهارم ارتش سایبری را دارای اهمیت زیادی دانست و گفت: این بخش که به وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح محول شده است و مربوط به تامین زیرساخت‌ها در حوزه صنعت، دفاع و امنیت است اقدامات خوبی انجام شده و نیازمند تولید سخت افزار، نرم افزار و سایر نیاز‌های لازم در این حوزه هستیم.

قرارگاه دفاع سایبری کشور برای مقابله با تهدیدات سایبری راه اندازی شده است

وی گفت: با توجه به استراتژی دشمنان، تهدیدات سایبری مورد توجه قرار گرفت و در همین زمینه توانستیم در مهرماه سال 90 قرارگاه دفاع سایبری کشور را برای مقابله با تهدیدات سایبری راه اندازی کنیم.

جلالی افزود: دشمنان در این حوزه رویکرد خود را برای ضربه زدن در حوزه سایبر که در واقع زیربنای همه زیرساخت‌های ما را تشکیل می‌دهد شکل داده‌اند که تشکیل قرارگاه سایبری کشور می‌تواند اقدام موثر و مهمی برای مقابله با این تهدید باشد.

بیشترین شکوفایی‌ها را در صنایع دفاعی کشور شاهدیم

وی به تحریم‌های همه جانبه دشمن اشاره کرد و افزود: از ابتدای انقلاب اسلامی تا به حال علیرغم تمام تحریم‌ها، بیشترین شکوفایی علمی و تکنولوژیک را در حوزه صنایع دفاعی شاهد هستیم.

رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور گفت: ما در جنگ تحمیلی واردکننده سلاح‌هایی مانند موشک از کشور‌های شرقی بودیم اما امروز به تولید کننده و بلکه توسعه دهنده این سلاح‌ها با اتکا به دانش و طراحی داخلی تبدیل شده‌ایم به شکلی که استراتژی دفاعی کشور متکی بر ظرفیت‌های موشکی استوار است.

وی افزود: امروز صنایع دفاعی کشور یکی از پایه‌های مهم استقلال دفاعی کشور به حساب می‌آید.

سردار جلالی عنوان کرد: در حوزه صنعت دفاع غیرعامل نیز اقدامات خوبی انجام شده است و برای توسعه این حوزه نیازمند زیرساخت‌های منسجم‌تر در چارچوب‌های جامع تری هستیم.

وی افزود: با توجه به تحریم‌های اقتصادی و تکنولوژیک که شاهد هستیم، استفاده از ظرفیت علمی و صنعتی داخلی کشور ضرورت پیدا می‌کند

رسانه‌ها ظرفیت‌های حیاتی در مواقع بحران و تهدیدات محسوب می‌شوند

رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور رسانه‌ها را دارای ظرفیتی حیاتی و ضروری در مواقع بحران و تهدیدات دانست و گفت: در شرایط بحران و تهدیدات ما باید ظرفیت‌های تداوم کارکرد رسانه را برای اطلاع رسانی مداوم در کشور فراهم کنیم به شکلی که به رغم تهدیدات موجود بتوانیم از ظرفیت رسانه‌ها برای اطلاع رسانی، اداره، هدایت و مدیریت جامعه استفاده کنیم.

وی افزود: طبیعتاً این کار با پایدارسازی زیرساخت‌های رسانه شکل می‌گیرد که ما در کشور برای پایدارسازی حوزه رسانه 6 لایه موازی در نظر گرفته‌ایم.

جلالی در ادامه از سه رویکرد اساسی در حوزه رسانه نام برد و گفت: یک رویکرد مدیریت بحران است که باید شاهد افزایش قابلیت مدیریت بحران در رسانه‌ها باشیم و رویکرد دوم حوزه محتواست بدین معنا که مسئولین رسانه‌های ما باید آمادگی لازم به لحاظ ذهنی و محتوایی را متناسب با شرایط بحرانی داشته باشند.

وی رویکرد سوم را حوزه زیرساخت رسانه عنوان کرد و گفت: زیرساخت‌های رسانه‌ای ما باید در شرایط بحرانی پاسخگوی برقراری ارتباطات لازم باشند.

کد خبر 1536083

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha