۱۲ بهمن ۱۳۸۳، ۱۷:۱۶

سخنگوي دولت در جمع خبرنگاران:

دولت به كانديداها پيشنهاد مي كند تا ميثاق دفاع از قانون اساسي و حقوق يكديگر امضاء كنند//امروز به نام دفاع از منافع مردم علمي ‌ترين مسائل اقتصادي زير سوال مي ‌رود// ردصلاحيت هر يك از كانديداهاي انتخابات رياست جمهوري به معناي نخواستن مشاركت حداكثري است

دولت به كانديداها پيشنهاد مي كند تا ميثاق دفاع از قانون اساسي و حقوق يكديگر امضاء كنند//امروز به نام دفاع از منافع مردم علمي ‌ترين مسائل اقتصادي زير سوال مي ‌رود// ردصلاحيت هر يك از كانديداهاي انتخابات رياست جمهوري به معناي نخواستن مشاركت حداكثري است

عبدالله رمضان زاده سخنگوي دولت گفت: دولت به همه كانديداها پيشنهاد مي‌ ‏كند كه در جهت دفاع از حقوق يكديگر ميثاقي را با هم داشته باشند يا امضا كنند تا بتوانند از قانون اساسي و حقوق يكديگر دفاع كنند كه گامي نو در انتخابات خواهد بود ضمن اينكه ما نشانه هاي تحرك تازه را در ميان مردم براي حضور در انتخابات مي بينيم.

به گزارش خبرنگار سياسي مهر، عبدالله رمضان زاده سخنگوي دولت در نشست هفتگي خود با خبرنگاران در خصوص ارزيابي دولت از ميزان مشاركت مردم در انتخابات، با بيان اينكه دولت آرزو دارد كه انتخاباتي با مشاركت حداكثري در كشور شكل بگيرد گفت‌‏: نشانه هايي از بازگشت مردم براي راي دادن مشاهده مي شود و اميدواريم كه مجموعه تلاشهاي همه دست ‌‏اندركاران انتخابات اعم از وزارت كشور، شوراي نگهبان و مخصوصا رسانه ملي در جهت افزايش مشاركت ملي باشد.

وي اضافه كرد: يكي از راههايي كه دولت به همه كانديداهاي رياست جمهوري پيشنهاد مي ‌‏كند، اين است كه عرصه انتخابات عرصه بسيار مناسبي براي شفاف سازي مواضع و اعلام برنامه هاي دقيق انتخاباتي است، اگر همه داوطلبان بتوانند نظرات صريح و شفاف خود را در عرصه هاي سياسي، اجتماعي، فرهنگي و سياست خارجي اعلام كنند، مي‌ ‏توان اميدوار بود كه انتخاباتي كاملا رقابتي و براساس آگاهي و حضور حداكثري مردم انجام بگيرد.

دبيردولت گفت: ديدگاه كانديداها در مورد برنامه‌ ‏هاي درازمدت توسعه، آزادي هاي فرهنگي، برخوردهاي غيرقانوني مخصوصا برخورد با مطبوعات، بايد روشن باشد تا مردم بتوانند بر اساس آگاهي تصميم بگيرند.

سخنگوي دولت با اشاره به اينكه بيان شفاف مواضع، مي تواند‏ انتخابات را پرشورتر كند، گفت‌‏: دولت به همه كانديداها پيشنهاد مي‌ ‏كند كه در جهت دفاع از حقوق يكديگر ميثاقي را با هم داشته باشند يا امضا كنند تا بتوانند از قانون اساسي و حقوق يكديگر دفاع كنند كه گامي نو در انتخابات خواهد بود ضمن اينكه ما نشانه هاي تحرك تازه را در ميان مردم براي حضور در انتخابات مي بينيم.

سخنگوى دولت تاكيد كرد : مشاركت حداكثرى مردم تنها با حضور رفقا و دوستان يك طيف ممكن نمي شود ، بلكه همه جناحها بايد بتوانند در انتخابات رقابت كنند و دولت آرزو دارد كه انتخابات رياست جمهورى با مشاركت حداكثرى مردم برگزار شود.

وي گفت: طبيعى است كه يكى از لوازم مشاركت حداكثرى مردم در انتخابات اين است كه همه داوطلبان بتوانند نظرات خود را انعكاس دهند و در همين راستا ضرورت دارد ،رسانه ملى از هم اكنون فرصت برابرى در اختيار داوطلبان براى بيان برنامه هايشان قراردهد در عين حال ما از مصادره شدن رسانه ملى به نفع يك يا چند كانديداى خاص نگران هستيم و اميدواريم كه  همه كانديداها بتوانند از امكان داشتن رسانه مكتوب، برخوردار شوند و در اين زمينه مانعى براى آنها نباشد.

وي در خصوص حضور مردم در انتخابات عراق و ارزيابي ايران از اين انتخابات گفت: ما از ابتدا طرفدار اين بوديم كه مردم عراق در شرايطى آزاد نظرات خودشان را درباره چگونگى شكل گيرى نظام آينده كشورشان اعلام كنند و امروز خوشحاليم كه اين انتخابات به رغم ميل خشونت طلبان و تروريست ها و برخى كشورهايى كه هيچگاه ميانه اى با دموكراسى نداشتند، بخوبى برگزار شد و متاسفيم كه روز انتخابات عده اى از مردم بيگناه عراق كشته شدند.

سخنگوي دولت ادامه داد ايران بعنوان كشورى كه در منطقه سردمدار انتخابات بوده و در ميان همه كشورهاى منطقه بيش از ديگران از انتخابات برخوردار بوده است از برگزارى انتخابات در همه كشورها استقبال مي كند.

وي افزود: دولت آينده عراق به مردم اين كشور مربوط مي شود و ما در تصميم عراقيها دخالت نمي كنيم و هر تصميمى كه مردم عراق براى آينده خودشان بگيرند، به آن احترام مي گذاريم، ما با دولت منبعث از راى مردم عراق ، با هر گرايشى همكارى خواهيم داشت كه اين همكارى به نفع ثبات منطقه و به نفع منافع هر دوملت مي باشد.

سخنگوي دولت در پاسخ به سئوالى درخصوص حضور آمريكا در مذاكرات هسته اى ايران و اتحاديه اروپا، گفت : نقشى را براى آمريكا در اين مذاكرات قايل نيستيم و طرفهاى مذاكره ما مشخص است و چشم انداز روابط ما با آمريكا، به نوع نگاه دولتمردان اين كشور به مسايل منطقه بستگى دارد كه ما فعلا شاهد تغييرى در اين نگرش نيستيم، الفاظ بكار برده شده در اظهارات مقامات آمريكايى نشان مى دهد كه آمريكاييها تغييرى در مواضع خود ايجاد نكرده اند.

سخنگوي دولت در ادامه از اعلام نظر درخصوص تغييرات مجلس در بودجه سال 84 كشور خودداري كرد و گفت‌‏: فعلا با توجه به اينكه پيشنهادات بسيار زيادي در مجلس شوراي اسلامي مطرح شده است، از هرگونه اظهارنظر مقطعي در اين مورد خودداري مي كنيم تا ببينيم مجموعه تصميمات مجلس در مورد بودجه به كجا مي‌‏انجامد.

وي در پاسخ به سوالي در مورد كم‌ كردن بودجه گردشگري به نفع بودجه مساجد، گفت: هر گاه موارد در مجلس به تصويب برسد دولت در مورد آن اظهارنظر خواهد كرد و قصد اظهارنظر مقطعي ندارد.

سخنگوي دولت در پاسخ به سوالي مبني بر تعامل دولت و مجلس و طرحهاي اقتصادي مجلس گفت: بر اين باوريم كه نگاهي به مركز پژوهش‌ هاي مجلس نشان مي ‌دهد هر روز چند طرح مطرح شده و آيا طرح‌ هاي اقتصادي را با اين سرعت مي‌ توان به تصويب رساند، آنچه ما عرضه كرديم كارشناسانه، علمي و بر اساس مقتضيات كشور بود، ما از هر طرح كارشناسي شده دفاع ميكنيم اين طرح‌ ها، نيازهاي كم درآمدها را برطرف نمي كند، بلكه بر اساس نقش نقدينگي و كاهش ماليات‌ ها نتيجه معكوس دارد.

وي تاكيد كرد: امروز به نام دفاع از منافع مردم علمي ‌ترين مسائل اقتصادي زير سوال مي ‌رود، از اين رو از همه دعوت مي كنيم كه بپذيرند اقتصاد يك علم است و بر اساس آن تصميم بگيرند.

رمضان زاده در خصوص منطقه آزاد چابهار گفت: طبيعتا بين ما و كشورهاي همسايه در زمينه ترانزيت رقابت وجود دارد و هم ما و آنها محدوديت داريم ولي به هر حال شرايط ژئوپولتيك كشور اجازه مي دهد ترانزيت در كشور ما بيش از همه سود داشته باشد، اقدامات خوبي در چابهار انجام شده، ولي هنوز كامل نشده است همين جاده دوغارون به هرات نيز يكي از پتانسيل ‌ها و توانايي‌ هاي بالقوه كشور براي تبديل آن به قطب ترانزيتي است.

سخنگوي دولت در خصوص عدم اكران فيلم ابراهيم حاتمي ‌كيا در جشنواره فيلم فجر امسال گفت: كارشناسان وزارت اطلاعات نظراتي داشتند، از آقاي حاتمي ‌كيا دعوت شد و مذاكرات مفصلي با كارشناسان صورت گرفت، وي بر اين باور بود كه با برداشت دوستان اطلاعات اين فيلم را نساخته، از اين رو اعلام كرد ما خواهان حذف و سانسور فيلم نيستيم، كارشناسان وزارت اطلاعات هم نظرات خود را اعلام كردند و آقاي حاتمي ‌كيا هم با انديشمندي و برداشت صحيح از مسائل كشور از اكران فيلم خودداري كرد، ما افتخار دولت مي‌ دانيم كه حتي در مخالفت از ابزار زور استفاده نكرده و مسائل را با گفتگو حل كرد و از كساني كه به اقتدار همراه با زور معتقد هستند دعوت مي ‌كنيم از اين شيوه ‌ها درس بگيرند.

رمضان زاده در خصوص تصويب قرارداد تركسل و شرايطي كه براي آن تعيين شده، گفت: عدم تصويب به موقع قرارداد حداقل نزديك به 500 ميليارد تومان كسري بودجه فراهم كرد و در مورد جزييات اطلاع ندارم .

وي در خصوص درخواست مناظره دكتر خوش چهره با وي درخصوص مسائل اقتصادي گفت: به دوستان مجلس يادآور مي ‌شوم كه سخنگوي دولت هستم و به هيچ ‌وجه خود را كارشناس‌ تر از كارشناسان دستگاه مربوط نمي ‌بينم، در زمينه طرح‌ هاي اقتصادي نظر بيش از 90 درصد اقتصاد دانان مشخص است، لذا اگر اقتصاددان بودم با‌ آقاي خوش‌ چهره مذاكره مي‌ كردم، ولي ادعايي ندارم اما دولت هميشه از مذكرات و مناظره كارشناسي دفاع مي‌ كند و مناظره را براي شفاف‌ سازي مفيد مي ‌داند و در هر محيط كارشناسي آماده دفاع است، خوب بود دوستاني كه به طرح‌ هاي خود شك كرده‌ اند، قبل از تصميم‌ گيري به آن مي پرداختند.

رمضان زاده گفت: در بودجه‌ جاري كشور با توجه به مصوبات مجلس با كمبود منابع براي سال آينده رو به رو شديم و تلاش كرده‌ ايم در بخش عمراني ضرري وارد نشود، ولي در بخش جاري در زمينه درآمد كارگران و كارمندان مشكل داريم كه اميدواريم با مجلس به تفاهم برسيم.

دبير دولت در خصوص انتقادات رحمتي سرپرست وزارت راه به خرم در مصاحبه با خبرگزاري "مهر" عليرغم دفاع رييس‌ جمهور از وزير سابق راه در مجلس، گفت: با مهندس رحمتي كه از دوستان همفكر و همراه دولت هستند، صحبت كردم، ايشان جمله را اين ‌گونه گفته كه بعد از تغيير تشكيلات در وزارت و حذف معاونت، ايشان خود را فشل مي ‌ديد و خواهان خروج از وزارت راه شد، جمله ‌اي كه از ايشان نقل شده متفاوت است و ايشان از اين اتهام كه براي كسب راي اين ‌گونه سخن گفته باشد، بري است.

سخنگوي دولت در مورد عدم شركت سني ‌ها در انتخابات عراق گفت: مشاركت در انتخابات عراق قابل قبول بود و نشان مي ‌دهد اكثر مردم خواهان تعيين تكليف خود از طريق راي بودند، در هيچ نقطه دنيا درصدي بيشتر از اين را نداريم و اميدواريم در انتخابات آتي ايران نيز چنين مشاركتي باشد كه نقطه روشني خواهد بود.

وي در پاسخ به سوالي مبني بر سفر هياتي از ايران كه همراه آقازاده به بروكسل رفته است، گفت: مذاكرات هسته‌ اي در سطوح گوناگون هم در سطح فناوري هم بحث‌ هاي سياسي انجام مي ‌شود، اين هيات در بخش فناوري در مباحث شركت كرده و وزارت خارجه در بخش سياسي به مذاكره مي ‌پردازد.

سخنگوي دولت درخصوص ادعاي دخالت ايران در انتخابات عراق گفت: ما از روز اول اعلام كرديم هر كس مدركي ولو كوچك در اين زمينه دارد، ارائه كند و معتقديم مردم عراق با آزادي  تمام در شرايط سخت در انتخابات حاضر شدند و ما هيچ وقت از پذيرش راي ترسي نداشتيم، كساني كه از ديكتاتوري بعث در عراق حمايت كردند مخالف برگزاري انتخابات بودند و مداخله كردند.

دبير دولت در پاسخ به سوال خبرنگاري مبني بر احتمال رد صلاحيت كانديداها گفت: از نظر دولت همه كانديداها واجد صلاحيت مطروحه در قانون هستند، از نظر ما كسي رد صلاحيت نخواهد شد و ردصلاحيت هر يك به معناي نخواستن مشاركت حداكثري است كه با حضور رقباي همفكر تحقق نمي ‌يابد، بلكه همه جناح‌ هاي سياسي بايد نماينده ‌اي براي رقابت داشته باشند.

سخنگوي دولت درخصوص توجه به حقوق اقليتها كه از شعارهاي خاتمي نيز بود گفت: در دو دوره دولت خاتمي اقدامات گسترده‌ اي در اين زمينه ‌ها مطرح و فراهم شد كه ادامه يابد، تا تحقق كامل اصول قانون اساسي را در اين زمينه داشته باشيم ، دولت خاتمي اقدامات خوبي در به كارگيري مديريت ‌هاي قومي در مناصب داشته است، مثلا كار در دادگاه ‌ها بر اساس اصول فقهي اقوام انجام شده و حتي اجازه‌ تدريس برخي زبان‌ ها در دانشگاه ‌ها داده شده كه اميدواريم اين روند ادامه يابد، البته بايد تا تحقق كامل اصول قانون اساسي تلاش كرد.

رمضان زاده درخصوص طرحهاي اقتصادي كه در مجلس طرح مي ‌شود، گفت: برخي دوستان كه در زمينه اقتصادي در مجلس اظهارنظر مي ‌كنند، از بيان كامل واقعيت خودداري مي‌ كنند و در مورد نرخ سود بهره بانكي كه ادعا شده زياد مي ‌گيريم به چند مورد اشاره مي ‌كنم، بانك ‌ها به اجبار 17 درصد سپرده را بدون سود نزد بانك مركزي نگاه مي ‌دارند،3 درصد منابع بانك در گردش روزانه است و سود تعلق نمي ‌گيرد، حدود 25 درصد به صورت تسهيلات تكليفي است و سودي كمتر از آن چيزي است كه مطرح شده و بانك ها با 55 درصد منابع بايد سود صد در صد را تامين كنند در اين راستا از نمايندگان تقاضا داريم تقاضاي اجباري براي گشايش شعبه‌ هاي بانكي نداشته باشند و حدود يك سوم اين‌ گونه است و هزينه سنگيني وارد مي ‌كند.

سخنگوي دولت درخصوص برداشت از صندوق ذخيره ارزي براي هزينه ‌هاي جاري گفت: از نظر ما برداشت ‌ها اين گونه باعث افزايش حجم نقدينگي و تورم در جامعه به خصوص در ماه‌ هاي آخر سال مي ‌شود، ضرر آن نيز مستقيما به كساني مي ‌رسد كه طراحان اين طرح‌ ها مدعي كمك به آنها هستند و هيچ نفعي به اقشار آسيب ‌پذير نمي ‌رسد.

رمضان زاده در خصوص فعاليتهاي هسته اي ايران گفت:اعلام كرده ‌ايم كه تمام فعاليت ‌هاي هسته اي ايران براي اهداف توسعه‌ اي و استفاده صلح ‌آميز از انرژي هسته اي است و گزارش‌ هاي آژانس نيز بر اين است كه تخلفي نداشتيم، تنها كساني احساس خطر مي ‌كنند كه برنامه ‌هاي ما را براي منافع خود مضر مي ‌دانند.

وي در خصوص تشكيل دادگاهي در مصر و بررسي ادعاي ارتباط يك تبعه مصري با ايران گفت: دادگاه قاهره مربوط به يك شهروند مصري و دولت مصر است و به ما ارتباط ندارد، ما اعلام كرديم مدافع تماميت ارضي دولت عراق هستيم و با تغيير جغرافياي منطقه مخالفيم.

سخنگوي دولت در خصوص پذيرش مذاكرات در زمينه رژيم حقوقي درياي خزر با الهام علي ‌اف در تهران گفت: ديدگاه رئيس‌ جمهور آذربايجان در اين زمينه بسيار مثبت بود، برخلاف چند سال قبل در بحث مذاكرات رژيم حقوقي درياي خزر، نشانه ‌هاي كامل حسن نيت همه طرف‌ ها را مي‌ بينيم و مذاكرات از نظر ما به خوبي در حال پيشرفت است، اما باز هم اعلام مي كنيم كه دستيابي به نتيجه كامل در اين مذاكرات قطعا طولاني مدت خواهد بود.

رمضان زاده در خصوص مذاكرات صورت گرفته با حامد كرزاي در خصوص مبارزه با توليد مواد مخدر گفت: ديدگاه رئيس‌ جمهور افغانستان در اين زمينه مثبت بوده است و اميدواريم كه با همكاري بين دو دولت به نتيجه برسيم.

رمضان زاده در پاسخ به سوال خبرنگاري مبني بر اظهارات يكي از نمايندگان مجلس شوراي اسلامي مبني بر اينكه بر اساس اطلاعات بنزين رسما به كشورهاي همسايه فروخته مي‌ شود و مردم عادي در فرآيند قاچاق كمترين نقش را دارند، گفت: اميدواريم ايشان و دوستان ديگرشان كه از فروش رسمي مواد سوختي اطلاع دارند، حتما اطلاعاتشان را در اختيار وزارت اطلاعات قرار دهند تا بتوانيم با اين موارد برخورد كنيم، اگر موردي باشد و اطلاع داده نشود به معناي عدم همكاري كساني است كه خبر دارند و اطلاع نمي ‌دهند.

وي در پاسخ به سوالي مبني بر دلايل كسري بودجه و جبران آن گفت: يكي از منابع درآمدي كه پيش‌ بيني كرده بوديم رقمي نزديك660 ميليارد تومان از محل عوارض بر واردات خودرو بود كه از اين رقم حداكثر بر اساس آخرين آمار فقط حدود 18 ميليارد تومان داشته ‌ايم، همچنين از محل خريد سربازي پيش ‌بيني 300 ميليارد تومان درآمد براي دولت كرده بوديم كه نتوانستيم مجوزهاي لازم را اخذ كنيم.

وي اضافه كرد: پيش‌ بيني كرده بوديم از محل ماليات بر قرارداد ترك ‌سل رقمي نزديك به 300 ميليارد تومان در سال جاري درآمد داشته باشيم و همچنين فروش 176 ميليارد تومان خط تلفن همراه از طريق اپراتور دوم كه اين كار تحقق پيدا نكرده است.

سخنگوي دولت اضافه كرد: در همين حدود هم براي برخي دستگاه ‌ها منابع درآمد و هزينه ‌اي مثل ثبت، نيروي انتظامي راهنمايي و رانندگي ديده بوديم كه برخي از اين ‌ها هم به طور كامل تحقق پيدا نكرد، اما نقطه‌ قوت وضعيت امسال اين بود كه ما تقريبا براي اولين بار در طول سال‌ هاي اخير پس از مدت ‌ها توانستيم ماليات را به طور كامل تحقق ببخشيم و طي ده ماهه اول 97 درصد تحقق ماليات داشتيم همچنين درآمدهاي نفت محقق شده است.

رمضان زاده افزود: سعي شده است به طرح ‌هاي عمراني ضربه نخورد اما از بودجه جاري كشور كاسته شده كه اميدواريم بتوان در حد 90 درصد بودجه جاري كشور تخصيص داده شود و اين امر اقدامي در جهت كوچك كردن و صرفه‌ جويي در درون دولت است.

رمضان زاده در ادامه در خصوص بسته شدن سايتهاي خبري از جمله ايسنا از سوي يكي از سرورهاي آمريكايي و بحث تحريم ها در مورد قطعات نرم افزاري گفت: صراحتا اعلام مي ‌كنيم اقدامي كه در بستن سايت ‌ها، توسط كمپاني هاي آمريكايي به دستور دولت آمريكا انجام شده، به شدت مخالف جريان آزاد اطلاعات در دنياست و از نظر هيچ جريان حقوقي در دنيا قابل دفاع نيست؛ اين امر از زورگويي‌ هاي خاص دولت آمريكا نشان دارد.

وي اضافه كرد: اين بحث از قديم وجود داشته كه اميدواريم با تكيه بر كارشناسان خود در اين زمينه هم به توفيقاتي دست پيدا كنيم كه دست هم پيدا كرده ايم ، اما به هر حال مدعيان گردش آزاد اطلاعات نمي‌ توانند به خود اين اجازه را بدهند كه هرگاه خواستند مانع فعاليت‌ هاي آزاد رسانه ‌اي مخصوصا در حد خبرگزاري‌ ها شوند.

عبدالله رمضان ‌زاده همچنين در پايان و در حاشيه مصاحبه مطبوعاتي امروز خود ، در خصوص درخواست برخي كردها از وي براي كانديداتوري در انتخابات رياست‌ جمهوري، گفت: مردم كردستان خواسته ‌ها و تقاضاهايي را دارند كه اگر در چارچوب ديدگاه‌ هاي داوطلبان موجود مطرح شود ديگر نيازي به مطرح ‌شدن شخص جديدي نخواهد بود.

به گزارش خبرنگار سياسي مهر، رمضان زاده در در پاسخ به سوال خبرنگاري مبني بر طرح جامع سيمان و اختلاف نظر وزارت بازرگاني و صنايع و معادن در خصوص آزادسازي نرخ سيمان، گفت: از نظر كارشناسان بورس، طرح جامع سيمان اگر با قيمت‌ سازي سيمان همراه باشد، مي ‌تواند تغييرات مثبتي را در شاخص‌ هاي بورس به وجود بياورد.

وي اضافه كرد: وزارت صنايع هم براي حمايت از توليد سيمان و براي تشويق به گسترش توليد سيمان به دنبال اين بوده است كه آزادسازي قيمت انجام شود، وزارت بازرگاني به عنوان وظيفه خودش در تنظيم بازار و همچنين حمايت از مصرف كنندگان تاكنون با آزادسازي كامل قيمت سيمان مخالفت كرده است و اين بحث كارشناسي است كه در داخل دولت وجود دارد و هنوز دولت به جمع‌ بندي نرسيده است كه اميدواريم بعد از جمع ‌بندي توسط وزارت بازرگاني بتوانيم در مورد اين مساله اظهارنظر كنيم.

سخنگوي دولت در پاسخ سوالي مبني بر برگزاري انتخابات در عراق گفت: ما نه تنها نگراني در خصوص نتايج انتخابات عراق نداريم بلكه سياستمان همواره اين بوده كه آنچه اكثريت مردم عراق در فضاي آزاد بخواهند قبول كنيم، از نظر ما آنچه كه مهم است نظر اكثريت مردم عراق در يك انتخابات آزاد است و ما به راي مردم عراق احترام مي‌ گذاريم.

وي در خصوص فعاليت شركت هاليبرتون گفت: هر شركت ديگري مي‌ تواند وارد شود و فعاليت كند و ما منافع اقتصادي كشور را در نظر مي ‌گيريم و برايمان مهم نيست كه چه كسي وارد مي ‌شود.

رمضان ‌زاده در توضيح اظهاراتش درمورد معاون سابق پارلماني و امور شهرستان‌هاي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي گفت: آقاي حق‌ شناس از دوستان قديمي ما هستند و اگر اظهارات من درست منتقل شده باشد، فكر نمي‌ كنم كه ناراحت شده باشند. من گفتم كه آقاي مسجد جامعي به دلايل كارشناسي كاري تصميم گرفتند و آن دليل، تصميم به كوچك‌ سازي دستگاه وزارت ارشاد بوده است كه انجام شده است.

کد خبر 153686

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha