حسین قیصری در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: شهرستان دشتستان بیشترین میزان تولید خرما در سطح استان بوشهر را دارد. میزان تولید خرما در سال جاری در این شهرستان بیش از 120 هزار تن بوده است.
وی ادامه داد: حدود چهار میلیون اصله نخل در این شهرستان وجود دارد که باید توجه بیشتری به مسائلی چون تولید و بستهبندی این محصول داشته باشیم تا بتوان بازار فروش مناسبی برای این محصول مهیا کرد.
رئیس اداره جهاد کشاورزی دشتستان یکی از مهمترین عوامل در توسعه و گسترش بازار خرما را بستهبندی مناسب و بالابردن کیفیت خرمای تولیدی بیان کرد و افزود: باید زیرساختهای لازم برای تولید محصولی مناسب در بستههای باکیفیت را مهیا کنیم.
وی ادامه داد: شهرستان دشتستان بیشترین فعالیتها در رابطه با تولید و توزیع خرما دارد و وجود 24 واحد بستهبندی صنعتی در این شهرستان در کنار 800 واحد بسته بندی صنعتی دلیلی بر این مدعی است.
قیصری به اشتغال بیش از هشت هزار و 500 نفر به صورت مستقیم در واحدهای بستهبندی خرما در این شهرستان اشاره کرد و ادامه داد: کیفیتبخشی به تولید و فرآوری خرما یکی از مهمترین اهدافی است که به دنبال رسیدن به آن هستیم.
وی اضافه کرد: یکی از مهمترین اقداماتی که باید در این زمینه صورت بگیرد، تلاش کشاورزان برای ارتقای سطح کیفیت محصولات تولیدی است که این موضوع میتواند عاملی برای افزایش و ارتقای وضعیت کشاورزی در این شهرستان باشد.
رئیس اداره جهاد کشاورزی دشتستان با اشاره به برنامههای این سازمان ادامه داد: باید سطح کیفی بستهبندیهای خرما را افزایش دهیم و در این راه برگزاری دورههای اموزشی متعدد برای کارگران و مسئولان شرکتهای بستهبندی خرما در دستور کار قرار دارد.
وی افزود: توسعه سیستمها و تجهیزات بستهبندیهای خرما، افزایش کیفیت محصولی که به دست مشتری میرسد را به همراه خواهد داشت و میتواند بازار فروش بهتری را ایجاد کند.
نظر شما