به گزارش خبرگزاری مهر، سید مهدی ابطحی افزود: سلسله نشستهای بانوان راوی دفاع مقدس از آذر ماه سال 89 آغاز به کار کرد و هم اکنون چهاردهمین نشست آن به پایان رسیده که مطالب علمی ارائه شده در این برنامه ها در قالب هشت DVDمنتشر می شود.
وی اظهار داشت: هفت DVDاین مجموعه شامل 14 نشست که هر دو جلسه آن در قالب یک Video DVDارائه می شود و DVDهشتم در قالب یک نشریه الکترونیکی تولید و عرضه خواهد شد.
این مسئول ادامه داد: جلسات هم اندیشی بانوان راوی دفاع مقدس به صورت ماهانه با برگزاری نشستهای تخصصی و همچنین نقد روایی خاطرات دفاع مقدس با حضور راوی کتاب برگزار می شود.
این نشستها با حضور بانوانی چون سیده زهرا حسینی راوی کتاب "دا"، شمسی سبحانی راوی کتاب "از چندهلا تا جنگ"، معصومه رامهرمزی راوی کتاب "یکشنبه آخر"، زهره ستوده راوی کتاب "پاییز 59"، شهلا غیاثوند راوی کتاب "اینک شوکران3"، سهیلا فرجام فر راوی کتاب "کفشهای سرگردان"، مینا کمایی راوی کتاب "دختران اُ پی دی"، اشرفاسادات مساوات روای کتاب "کنار رود خیم"، فرشته ملکی راوی کتاب "اینک شوکران 1" برگزار می شود.
کارکنان اداره فرهنگ و ارشاد شمیرانات قوانین دورکاری را فراگرفتند
کارکنان اداره فرهنگ و ارشاد شمیرانات قوانین دورکاری را با حضور کارشناسان زبده در زمینه کار و اشتغال فراگرفتند و در آزمون مربوطه شرکت کردند.
این دوره های آموزشی به منظور توانمندسازی و آشنایی کارکنان با قوانین و مقررات و اصلاح ساختارهای اداری و افزایش بهرهوری مناسب از دورههای آموزش عمومی غیرحضوری از جمله آشنایی با نظام و آئیننامه دورکاری در این اداره برگزار شد.
شرکتکنندگان این دوره پس از آموزش در آزمون مربوطه که از سوی استانداری تهران و اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تهران برگزار شد، شرکت کردند.
همچنین قبولشدگان در دوره آموزشی آیین نامههای دورکاری موفق به دریافت گواهینامه پایان دوره مربوطه میشوند.
از اهداف برگزاری این دوره میتوان به شناخت و آشنایی بیشتر با روشهای مختلف دورکاری و تعیین روند آن در سطح جهانی، ارتباط بین دورکاری و مسائل سازمانی و اجتماعی، تشریح مزایا و معایب دورکاری در ابعاد فردی، سازمانی و اجتماعی اشاره کرد.
پرونده های الکترونیک سلامت در ری ایجاد شد
رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری گفت: با استفاده و راه اندازی راه اندازی نرم افزار MIS پرونده های الکترونیک سلامت در ری ایجاد شد.
محمدرضا سلمانی ندوشن افزود: در پرونده های الکترونیک سلامت که به کمک دانشکده فناوریهای نوین طراحی شده، اطلاعات خانوار، اطلاعات دموگرافیک و دیگر اطلاعات مربوط به خانوارهای تحت پوشش ثبت شده و با وارد کردن نام یا کد ملی اطلاعات پرونده قابل دسترسی است.
وی گزارش گیری دقیق را از دیگر مزایای پرونده الکترونیک سلامت برشمرد و اظهار داشت: با استفاده از سیستم گزارش گیری، کارکنان مراکز بهداشت، زمان مراجعات خانوارهای تحت پوشش را به راحتی پیگیری می کنند.
این مسئول اضافه کرد: طرح پرونده الکترونیک سلامت حدود یک سال است که به صورت آزمایشی در شش مرکز اجرا شده و پس از رفع نواقص در کلیه مراکز اجرا خواهد شد.
وی با اشاره به چگونگی ثبت و گزارش گیری از اطلاعات پرونده الکترونیک سلامت یادآور شد: تمامی اطلاعات خانوارهای تحت پوشش مرکز در این پرونده به ثبت می رسد که برای مثال وضعیت رشد کودکان تحت پوشش مرکز بهداشتی ثبت و اطلاعات به صورت تحت وب به سرور مرکزی شبکه ارسال و در نهایت بر اساس آن گزارشات مورد نیاز اخذ می شود.
وی در رابطه با سیستم خودارزیابی نیز افزود: مطابق با این طرح که توسط معاونت بهداشت طراحی شده، بخش خصوصی در قالب ماده 88 برنامه توسعه ارزشیابی می شود.
داروخانه ها و آزمایشگاههای شهرستان ری مجدد فعال شدند
با به کاری گیری نرم افزار MIS موجب تحول و نوآوری در حوزه سلامت شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری شد و طی آن داروخانه ها و آزمایشگاهها شهرستان ری مجدد فعال شدند.
در گذشته از 25 مرکز بهداشت مربوط به شبکه بهداشت و درمان شهرری، تنها سه داروخانه فعال بود و در حال حاضر با اجرای این طرح 12 داروخانه فعال شده و 9 داروخانه نیز به تازگی راه اندازی شده است.
با اجرای این طرح، تعداد مراجعین به مراکز بهداشت و درآمدهای نقدی و غیرنقدی شبکه نیز افزایش یافته است.
همچنین به کارگیری نرم افزار MIS در مراکز و پایگاههای بهداشتی این شبکه در واقع اقدامی در راستای اجرای طرح نظام نوین ارائه خدمات درمانی بویژه در مراکز بهداشتی درمانی(کارانه)، طراحی و به کارگیری پرونده الکترونیک سلامت و همچنین ایجاد سیستم خودارزیابی در واحدهای واگذاری شده است.
کنترل و نظارت بر امور پرسنلی، مالی و حوزه خدمات و پشتیبانی با وجود این سیستم به سرعت تسهیل یافته است.
طراحی نرم افزار MIS از سوی یکی از کارکنان پزشک شاغل در شبکه انجام گرفته که به کمک این نرم افزار می توان تمام گزارشهای مدیریتی شامل هزینه ها و آمارهای ماهیانه، فصلی و سالیانه را اخذ کرد.
در پی اجرای این طرح که پیش از این در بیمارستانها انجام می شد ، خدمات ارائه شده توسط کارکنان مراکز، در قالب سیستم نظام نوین به ثبت رسیده و درصدی از درآمد حاصل از این خدمات به کارکنان پرداخت می شود.
نظر شما