به گزارش خبرنگار مهر، حوریه رضوانی افزود: این طرح یک برنامه ابتکاری برای ارزیابی توانایی خواندن دانش آموزان ابتدایی استان است که با شرکت کل دانش آموزان پایه های دوم و سوم ابتدایی در سال جاری برگزار شد.
وی اظهار داشت: در مرحله استانی این المپیاد با مشارکت تعداد 340 نفر در پایه های دوم وسوم و در دو گروه دختر و پسر به صورت قطبی ،غرب استان به میزبانی شهرستان گمیشان و شرق استان به میزبانی شهرستان مینودشت در روزهای سوم و چهارم اسفند ماه 1390 به صورت مطلوب برگزار شد.
رضوانی گفت: یکی از مهمترین تواناییهای دانش آموزان در طول یادگیری مهارت سواد خواندن است، این توانایی در رشد عقلانی و اجتماعی و عاطفی دانش آموزان نقش موثری دارد و اساس یادگیری آنها را در موضوعات دیگر را فراهم می سازد.
وی بیان داشت: این طرح توانایی مهارت خواندن ، دانش آموزان را قادر می سازد که بتوانند در جامعه خویش به طور فعال و اگاهانه مشارکت داشته باشند.
وی افزود: ما درصدد آن هستیم که در سالهای آتی بتوانیم مدلی از مطالعه بین المللی پیشرفت سواد خواندن (پرلز) را جایگزین المپیاد روان خوانی کنیم چرا که پرلز محور و اهداف گسترده تری را مد نظر قرار می دهد.
نظر شما