به گزارش خبرنگار مهر، مراسم گرامیداشت مقام علمی دکتر محسن جهانگیری شنبه شب ششم اسفندماه در انجمن آثار و مفاخر فرهنگی برگزار شد.
در این مراسم دکتر غلامرضا اعوانی استاد فلسفه دانشگاه شهید بهشتی تهران با اشاره به آشنایی طولانی مدت با دکتر جهانگیری گفت: اگر بخواهم دکتر جهانگیری را در دو کلمه توصیف کنم که کار دشواری است باید او را استاد علم و فضیلت نامید.
وی افزود: دکتر جهانگیری جامع العلوم است و علوم مختلف را در حوزه و دانشگاه آموخته است. او با اساتید بزرگ کار کرده و متون را با دقت فراگرفته است. او متون کلامی، ادبی و فلسفی را با دقت خوانده است و علاوه بر دانشگاه استاد حوزه نیز بوده است.
وی تصریح کرد: امروزه آشنایی نسل جوان با سنت الهی گذشته، روز به روز کمتر شده و اساتید و دانشجویان با این سنت فاصله گرفته اند.
استاد فلسفه دانشگاه شهید بهشتی تأکید کرد: اگر حوزه و دانشگاه نتوانند روح فرهنگ گذشته را به نسل بعد موکول کنند موفق نبوده اند. دکتر جهانگیری مراتب علم را با عمل و اخلاق و کمالات انسانی یک جا جمع کرده و در این زمینه نمونه است.
وی افزود: او یک محقق مدقق است و در کار پژوهشی و تحقیقاتی در مرتبه کمال قرار دارد، وقتی به کنه مطلبی رسیده دست به قلم برده است.
وی با اشاره به اینکه قلم جهانگیری شتاب ندارد، گفت: قلم متفکر نباید از تفکر او پیشی بگیرد بلکه باید به دنبال فکر او باشد.
اعوانی با شاره به اینکه اساس حکمت تخلق است گفت: کسی که متخلق نیست نه حکیم است و نه متفکر. دکتر جهانگیری شخصی بسیار متدین است و رعایت فضایل را می کند. رعایت دقت و خلوص و تقوی از خصوصیات ایشان است.
وی افزود: باید توجه داشت که به رغم وجود تفاوتهایی بین کلام و فلسفه اسلامی اما فلسفه اسلامی همان کلام است؛ چون فلسفه اسلامی از ابتدا خود را مقید به اسلام می کند.
به گزارش مهر، در پایان این مراسم از مجموعه مقالات دکتر جهانگیری که توسط نشر حکمت و انجمن آثار و مفاخر فرهنگی منتشر شده رونمایی شد و هدایایی نیز از طرف سازمانهای مختلف به وی اهدا شد.
نظر شما