به گزارش خبرگزاری مهر، نمایشگاهی از 32 اثر نقاشی و کاریکاتور با عنوان "بیداری اسلامی" در نگارخانه مهر حوزه هنری برپا شده است.
این آثار حاصل کارگاه سه روزه بیداری اسلامی است که اواخر شهریور امسال در مرکز هنرهای تجسمی حوزه هنری مرکز برگزار شد و هنرمندان سراسر کشور در این کارگاه شرکت کردند و از کرمان مینا عسکری در این برنامه حضور داشت.
این نمایشگاه تا آخر اسفندماه ادامه دارد و ساعات بازدید نمایشگاه 9 تا 12 ظهر و چهار تا شش عصر است.
برگزاری کارگاه "داستان نویسی در حوزه دفاع مقدس"
کارگاه آموزشی "داستان نویسی در حوزه دفاع مقدس" در محل مجتمع فرهنگی دفاع مقدس کرمان برگزار شد.
محمدعلی علومی در این کارگاه با تاکید بر اینکه باید از فرهنگ مردم در داستان نویسی بهره مند شد، گفت: اگر باورهای مردم در داستان نویسی وارد شود، قدم بزرگی در زمینه ادبیات برداشته خواهد شد.
وی گفت: ادبیات دفاع مقدس هم از این قاعده مستثنا نیست و فرهنگ مردم را در داستان های این حوزه هم می توان وارد کرد.
نویسنده رمانهای" سوگ مغان" و" پریباد" اظهار داشت: آثار بسیاری در زمینه دفاع مقدس تولید شده است، اما این آثار نتوانسته به شکلی مطلوب با مخاطبان ارتباط برقرار کند، زیرا شخصیت های این آثار، انسانهای غیر قابل دسترسی بوده اند.
وی ادامه داد: شخصیت داستان ها را در روزگار معاصر از آدم های عادی انتخاب میکنند، زیرا افراد عادی تاریخ را می سازند.
نویسندهی رمان " ظلمات" همچنین با اشاره به فنون داستان نویسی گفت: اگر در شخصیت پردازی ها بزرگ نمایی شود، داستان برای مخاطبان باورپذیر نخواهد بود.
علومی افزود: نویسنده در فضاسازی و پردازش داستان، گزینشهایی دارد که به فکر اصلی نویسنده برمیگردد و انتخابهای درست نویسنده، منجر به پدید آمدن یک داستان خوب خواهد شد.
نشست معرفی رمان" هگمتانه در آتش" رمان محمدعلی علومی در حوزه دفاع مقدس از بخش های دیگر این کارگاه یک روزه بود.
کارگاه آموزشی" داستان نویسی در حوزه دفاع مقدس" به همت واحد آفرینشهای ادبی حوزه هنری استان کرمان و معاونت ادبی اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان کرمان برگزار شد.
نظر شما