۱۴ اسفند ۱۳۹۰، ۱۵:۰۰

فرزانه اعلام کرد:

تسهیلات سرمایه گذاری گردشگری در مازندران کافی نیست

تسهیلات سرمایه گذاری گردشگری در مازندران کافی نیست

ساری - خبرگزاری مهر: مدیرکل جدید میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مازندران گفت: تسهیلات اعطایی سیستم بانکی برای سرمایه گذاری در بخش گردشگری استان مکفی نیست.

به گزارش خبرنگار مهر، سیف الله فرزانه ظهر یکشنبه در مراسم معارفه اش به سمت مدیرکل جدید میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مازندران افزود: هزار و 300 میلیارد تومان اعتبار مصوب برای اختصاص تسهیلات زیرساختی حوزه گردشگری از سوی دولت در مازندران مصوب شده است.

وی اظهار داشت: به دلیل کمبود نقدینگی در سیستم بانکی کشور، بانکهای مازندران تنها به پرداخت 300 میلیارد تومان آن به صاحبان سرمایه در حوزه گردشگری استان پرداخت کرده است.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مازندران با اشاره به اینکه عصاره فعالیت های گردشگری در کارگروه اثرگذاری به نام کارگروه میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری به بحث گذاشته می شود، تصریح کرد: متاسفانه این کارگروه در سالهای اخیر با کارگروه های دیگر تلفیق شده که از استاندار مازندران می خواهیم نسبت به احیا مجدد آن اقدام کند.

فرزانه با بیان اینکه مازندران دارای 350 کیلومتر نوارساحلی بوده که هیچ گونه تاسیسات گردشگری دریایی و تفریحی در آنها ایجاد نشده است، یادآور شد: هم اکنون سرمایه گذاران بسیاری در سواحل دریای خزر آمادگی احداث این تاسیسات را داشته که هنوز اقدامی صورت نگرفته است.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مازندران با بیان اینکه توسعه گردشگری سواحل در مازندران در کمیت بی توحهی برخی مسئولان گم شده است، افزود: سواحل دریا باید در سریعترین زمان ممکن از بلاتکلیفی درآید.

وی با اذعان به اینکه صنعت توریست علاوه بردرآمد زایی می تواند رفع کننده بیکاری در مناطق باشد، افزود: در صورت توجه به جوزه گردشگری و طبیعت گردی می توان، 60 درصد بیکاران مازندران را به اشتغال دعوت کرد.

فرزانه با تاکید بر اینکه مطالعات اکوموزه روستایی مازندران به تصویب دولت رسیده است، اظهار داشت: علیرغم اتمام مطالعات هنوز اعتباری برای اجرای این طرح مهم ملی استانی تخصیص نیافته است.

وی با بیان اینکه اعتبارات مرمت و بازسازی ابنیه تاریخی در مازندران پایین است، افزود: مازندران برای توسعه در حوزه گردشگری نیازمند توجه بیشتر به اعتبارات ملی دارد.

مازندران در ایام نوروز و تابستان میزبان دهها میلیون گردشگر داخلی و خارجی است.

کد خبر 1551332

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha