به گزارش خبرنگار مهر، علی گزنی با بیان اینکه دانشگاه زنجان به مرور زمان در تولید علم از سطح متوسط بینالمللی فراتر رفته و میان تأثیرگذاری مقالات آن رشد چشمگیری داشته است افزود: امروز صرف تولید علم قابل اعتنا نبوده، بلکه استنادهای آن مرود توجه است و این امر نشاندهنده جایگاه و تأثیر علم تولید شده در دیگر نقاط جهان است.
وی ادامه داد: باید میزان استنادها را آسیبشناسی کرده و آنها را در جایی که بهره و کاربردی ندارد به پیش ببریم.
گزنی با اشاره به اینکه امروز همگان بر این امر واقف هستند که تشریک مساعی نقش تعیین کنندهای در ارتقاء علمی مقالات داردرد افزود: آلمان، انگلیس، آمریکا، استرالیا و فرانسه کشورهایی هستند که دانشگاه زنجان با آنها تشریک مساعی داشته است.
معاون پژوهشی پایگاه استنادی علوم جهان اسلام با بیان اینکه علوم انسانی، پزشکی، کشاورزی، فنی و مهندسی، دامپزشکی، علومپایه و هنر و معماری تولیدات علمی پایگاه ISC را تشکیل میدهند، گفت: این پایگاه دانشمندان برتر در سطح کشور و جهان را شناسایی کرده و اقدام به عرضه علوم بومی آنان میکند.
همچنین معاون پژوهشی مرکز منطقهای اطلاعرسانی علوم و فناوری با اشاره به اینکه کتابخانههای و مراکز اطلاعرسانی نقش بیبدیلی در ارتقاء پژوهشهای علمی داشته و میتوانند پژوهشگران را با آخرین دستاوردهای علمی در سراسر دنیا همگام کنند گفت: در حال حاضر افراد میتوانند به پایگاه اینترنتی www.ricest.ac.ir مراجعه کرده و مقالات پژوهشی گوناگون را در آن رصد کنند.
حمید علیزاده افزود: در آغاز این صفحه 40 اطلاعیه پایگاهی قرار دارد که کل منابع اطلاعاتی با یک جستجو قابل دریافت است.
وی ادامه داد: آرشیو مجاری، پایگاه کتب الکترونیکی، طرح تحقیقاتی، پایاننامه الکترونیکی، اسناد الکترونیکی، شبکه ملی کتابهای فارسی، پایگاه اطلاعاتی دانشوران معاصر ایران و پایگاه اطلاعاتی صنایع ایران از خدمات قابل ارائه پایگاه استنادی علوم جهان اسلام است.
نظر شما