به گزارش خبرگزاری مهر، احمد شجاعی با ارائه گزارشی از حوادث رانندگی دهه 80 با عنوان بررسی یک دهه تلفات جانی ناشی از حوادث رانندگی در ایران (1389-1380)، در دومین سمینار بینالمللی کاهش سوانح ترافیکی گفت: 80 درصد متوفیان حوادث رانندگی در دهه هشتاد مرد و 20 درصد زن بوده اند.
وی با تأکید بر اینکه حدود 55 درصد مرگهای غیر طبیعی کشور در دهه 80 مربوط به مرگ های ناشی از حوادث رانندگی است افزود: بیشترین تلفات دراین دهه مربوط به سال 1384 با 27 هزار و 755 نفر بوده است.
رئیس سازمان پزشکی قانونی کشور گفت: استانهای تهران با 28 هزار و 408 و خراسان با 24 هزار و 416 نفر بیشترین کشته ها را در دهه 80 داشته اند، همچنین استان های سمنان با 78 نفر و قزوین با 56.3 نفر بیشترین کشته ها را برحسب صد هزار نفر جمعیت داشته اند. دکتر شجاعی با اشاره به بیشترین نسبت کشته ها در جاده های برون شهری اظهار داشت: براساس بررسی به عمل آمده 60.8 درصد کشته های حوادث رانندگی مربوط به جاده های برون شهری،30.1 درصد مربوط به جاده های درون شهری و 8.1 درصد نیز در جاده های خاکی و روستایی بوده است.
وی با تأکید بر لزوم توجه جدی به موضوع حوادث رانندگی و تخصیص منابع بیشتر به آن با هدف کاهش خسارات جانی و مالی، تمرکز ویژه بر حوادث رانندگی برون شهری با توجه به حجم بالای کشته ها در این معابر، استاندارد سازی راههای مواصلاتی و ، اجرای قوانین سخت گیرانه کنترل سرعت را خواستار شد.
رئیس سازمان پزشکی قانونی کشور با اشاره به نسبت متفاوت استانها در کشته های درون شهری، برون شهری و روستایی گفت: این مسئله لزوم انجام برنامه ریزیهای متفاوت جهت کاهش تصادفات استان ها را یادآوری می کند.
نظر شما