۲۲ اسفند ۱۳۹۰، ۱۵:۴۸

مهدوی راد:

دستگاه قضایی برای استیفای حقوق مراجعان از هیچ کوششی فروگذار نکند

دستگاه قضایی برای استیفای حقوق مراجعان از هیچ کوششی فروگذار نکند

کرج - خبرگزاری مهر: رئیس کل دادگستری استان البرز گفت: لازم است دستگاه قضایی، قضات و وکلا در این استان برای استیفای حقوق مراجعان، از هیچ کوششی فروگذار نکنند.

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدصادق مهدوی راد در مراسم تشکیل کانون وکلا ضمن قدردانی از کلیه افراد و نهادهای ذیربط در تشکیل و استقرار کانون وکلای استان البرز ابراز امیدواری کرد تا دستگاه قضایی، قضات و وکلا در جهت استیفای حقوق مراجعان از هیچ کوششی فروگذاری نکنند.

وی ادامه داد: لازم است کانون وکلایی داشته باشیم که از لحاظ شخصیت و اعتبار به بلندای البرز باشد و این امر، اهمیت فراوانی دارد.

رئیس کل دادگستری استان البرز، هدف این جشن را گفتن جمله «موفق شدیم» خواند و گفت: «إِنَّ مَعَ العُسرِ یُسرا».

وی ادامه داد: وقتی انسان موفق می شود، این موفقیت خوشحالی در پی دارد و ممکن است گاهی فقط خوشحالی مادی باشد و گاهی نیز خوشحالی معنوی به همراه بیاورد.

مهدوی راد افزود: به عنوان مثال، گاهی وکیلی حکم به نفع موکل خود گرفته اما به حق نبوده است یعنی به صورت واقعی برنده نشده است زیرا حق به حق دار نرسیده است. پس خوش به حال کسانی که به صورت واقعی برنده می شود و حق را به حق دار می رسانند.

هیچ سازمان نظام مند و دارای برنامه شکست نمی خورد

رئیس کل دادگستری استان البرز گفت: هیچ سازمان نظام مند و دارای برنامه شکست نمی خورد. لازم است از وجود افراد دانشمند و متدین استفاده شود تا کانون وکلایی داشته باشیم که از لحاظ شخصیت و اعتبار به بلندای  البرز باشد.

مهدوی راد افزود: اعتماد و اعتبار بزرگترین سرمایه است سپس لازم است در بین مردم طوری رفتار شود که این انعکاس رفتارها، سرمایه بزرگی باشد.

وی بار دیگر خطاب به وکلای حاضر در این مراسم گفت: در جهت استیفای حقوق به حق موکلینتان از هیچ تلاشی، دریغ نکنید.

کانون وکلای استان البرز به مناسبت استقرار این کانون، مراسم جشنی با حضور مهدوی راد رئیس کل دادگستری استان، فرهادی استاندار البرز و جمعی از مسئولان قضایی و استانی، با شرکت وکلای این کانون برگزار کرد.

قضات دادگستری شهرستان کرج از ندامتگاه فردیس بازدید کردند

معاون قضایی دادگستری کرج به همراه چند تن از قضات محاکم کیفری از ندامتگاه فردیس بازدید به عمل آورند.

در ابتدای این بازدید، کربلایی رئیس ندامتگاه فردیس ضمن خیرمقدم، با اعلام گزارش مختصر در خصوص شرایط زندان گفت: در این ندامتگاه، بند نسوان و یک ندامتگاه اصلاح و تربیت برای اطفال و افراد کمتر از 18 سال نیز وجود دارد.

وی ادامه داد: زندانیانی که به جرم مواد، محکومیت خود را گذرانده اند، با تمایل خودشان جهت کار در کارخانه به عنوان نیروهای «مشغول به کار» به فعالیت اشتغال دارند.

در این بازدید، طالبی معاون قضایی دادگستری شهرستان کرج نیز به کار سخت و طاقات فرسای زندان بانان اشاره کرد وگفت: یکی از دلایل بازدید از این زندان، ایجاد تعامل میان زندان و دادگستری است تا با ایجاد راهکارهای مناسب به کاهش ورودی زندانیان کمک کنیم و با برنامه ریزی درست، زندانیان به محاکم قضایی اعزام شوند تا تاخیر، موجب اطاله دادرسی نشود.

بازدید همکاران قضایی از زندان و دیدار با زندانیان موجب آشنایی با مشکلات می شود

وی ادامه داد: بازدید همکاران قضایی از زندان و دیدار با زندانیان باعث می شود که از نزدیک با مشکلات آنها آشنا شوند و با دقت نظر و بررسی همه ی جوانب، مبادرت به اتخاذ تصمیم کنند.

سپس این هیئت اعزامی از بند نسوان و کانون اصلاح و تربیت، بازدید به عمل آورده و مددجویان بند نسوان مشکلات خود را به صورت حضوری با قضات حاضر در میان گذاشتند.

قانون جدید مجازات اسلامی در نشست قضایی دادگستری البرز بررسی شد

قانون جدید مجازات اسلامی در هشتمین نشست قضایی دادگستری کل استان البرز با حضور مسئولان ذیربط بررسی شد. 

هشتمین جلسه نشست قضایی ماهانه معاونت آموزش دادگستری کل استان البرز در سالن اجتماعات دادگستری مرکز برگزار شد.

این جلسه قضایی با حضور مهدوی راد رئیس کل دادگستری و مسئولان قضایی استان و قضات محاکم جزایی و دادسرای عمومی و انقلاب، به منظور بررسی "قانون جدید مجازات اسلامی"برگزار شده است.

در ابتدای جلسه، یوسف رضایی بازپرس شعبه 21 دادسرای عمومی و انقلاب کرج در خصوص نوآوری قانون یادشده به سخنرانی پرداخت.

سپس مقصود عبدی رئیس شعبه 101 دادگاه جزایی و علی محمد طاهری دادرس علی البدل محاکم عمومی کرج به بحث و بررسی قانون جدید مجازات اسلامی پرداختند.

در این بازدید امکان آزادی برای برخی از محکومان مالی کمتراز ده میلیون ریال فراهم شده است.

در ادامه معاون قضایی دادگستری شهرستان کرج تقاضانامه های زندانیان را جهت اعمال مقررات و مساعدت قانونی به دادستان عمومی وانقلاب شهرستان کرج تحویل داد.

 

کد خبر 1557169

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha