به گزارش خبرنگار مهر،محمود احمدی نژاد ظهر امروز در چارچوب دور چهارم سفر استانی به البرز در جمع مردم شهرستان طالقان اظهار داشت: خدا را شاکرم که توفیق زیارت مردم مومن و انقلابی طالقان را نصیب ما کرد.
وی ادامه داد: مدال افتخار شما این است که تجسم عدالت امیرالمومنین(ع) شما را به عنوان یاوران قیام اخر معرفی کرده است.
وی گفت: وقتی از سرزمینهای گوناگون صحبت می کنیم ممکن است آن کسانی که تحلیلی از اندیشه های آسمانی نبرده باشند، تعجب کنند وحقیقت این است همه جای جهان یکسان نیست و برخی جاها مورد توجه ویژه هستند.
احمدی نژاد بیان کرد: بدون تردید یکی از این مناطق کره زمین دیار عزیز طالقان است و به همین دلیل در طول تاریخ این سرزمین زادگاه و پرورشگاه عالمان و مجهادان و عدلت طلبان و آزادیخواهانی بوده و در صدر آنها انقلابی کبیر و ابوذر زمان مرحوم طالقانی است ؛ افتخاری بالاتر از این نیست که مردمانی از زبان امیرالمومنین به عنوان یاران امام عصر معرفی بشوند.
وی گفت: خدا انسان را خلق کرده و برای وی دو سرنوشت متعالی قرار داده است، سرنوشت اول حیات جاودان در جوار رحمت الهی است و سرنوشت دوم زندگی در یک حیات طیبه و زندگی در جامعه ای سرشار از زیبایی، امید و کمال است.
رئیس جمهوری گفت: همه فداکاران در راه ارزشهای الهی آمده اند و عمر و جان خود را فدا کرده اند تا جامعه سعادتمند برپا شود.
وی گفت: جامعه ای که بر اساس عدالت است استعدادها شکوفا می شود و انسان بودن، رفاه و برخورداری و ... در زمین مستقر می شود واینها ماموریت انبیا الهی است.
احمدی نژاد بیان کرد: اتفاق بزرگ در راه است و آن چیزی که خدای متعال انسان و ملائک را برای آن آفرید هنوز رخ نداده است و باید به نقطه ای برسیم همه انسانها در مسیر خلیفه الهی حرکت کنند و این در حالیست که هنوز فاصله ها خیلی زیاد است و همه پیامبران الهی آمده اند و به امید اتفاق مبارک زندگی و تلاش کرده اند.
وی گفت: اگر آن حادثه بزرگ اتفاق نیفتد مانند آن است که تمام تلاش آنها بیهوده بوده است و امیدی باقی نمی ماند اما حادثه ای در راه است که از تلاش همه انبیای الهی موثرتر است.
احمدی نژاد اظهار داشت: این حادثه ای است که از حضرت آدم تا حضرت خاتم که گل سرسبد آفرینش است به آن وعده داده اند.
وی گفت: جامعه بشری باید به نقطه ای برسد که حاکمیت موعود پیامبران الهی رخ دهد و انسانهایی که در این راستا تلاش می کنند برجسته ترین موجودات عالم هستی هستند.
رئیس جمهوری ادامه داد: انسانها همه زندگی و تلاش می کنند و هرچقدر هدف انسانی تر و بالاتر باشد، کسانیکه برای بزرگترین هدف عالم زندگی می کنند، قطعا شان و عزت بالاتری دارند.
وی گفت: اینکه ملقب کردند مردم طالقان را به کسانی که در دامان خود یاران و مجاهدان را تربیت می کنند مدال افتخار بر سینه اشان است.
وی با قدردانی از مردم و قشرهای مختلف شهرستان طالقان ازاین حضور گرم در هوای سرد طالقان قدردانی کرد و ادامه داد: می خواستم کوتاه صحبت کنم گفتن از مدتها پیش اینجا هستید.
وی در ادامه گفت: عدالت فراهم کردن زمینه برای شکوفایی انسان است و انسان نیازمند شرایط برای شکوفایی استعداد است و همه پیامبران ابتدا توحید و سپس عدالت را مورد توجه قرار داده اند.
وی گفت: همه پیامبران الهی برای آزادی انسانها آمده اند و البته آزادی حقیقی در سایه توحید و عبودیت خداست و هرچقدر انسان به خدا نزدیکتر شود این مهم بیشتر محقق می شود وهرکس نسبت به خدا احساس محبت نداشته باشد محال است طعم خدمت را بچشد.
احمدی نژاد بیان کرد: اولین عاشق انسان خود خداست و در دوره ما عاشق ترین عاشق ها مهدی موعود(عج) است و اگر کسی گفت من خدا رو دوست دارم و نشانه عشق به خدا را نداشت باید تعجب کرد.
وی ادامه داد: مشکل جامعه بشری همین مسائل است، هرچقدر فاصله گرفت، خفقان و بدبختی از وی دور شده است.
رئیس جمهوری گفت: خدا را شاکریم ملت ایران و مردم طالقان اهل آزادی و عشق و محبت هستند و نمونه اعلای مردم طالقان مرحوم طالقانی است .
احمدی نژاد گفت: طالقانی تجسم عشق به عدالت و آزادی بوده و وی یک موحد نمونه بود و توحید عدالت آزادی و عشق راه آزادی همه ملتهاست.
وی در ادامه تاکید کرد: به فضل الهی به خاط خوبیهای شما منطقه طالقان به شهرستان تبدیل شد.
رئیس جمهوری ادامه داد: این گام اول بوده است و البته باید تاکید کرد: شان و عظمت مردم طالقان با شرایط مالی سنجیده نمی شود اما این منطقه را که امیرالمونین به آن توجه کرده است باید اینجا را بسازیم و اباد آباد به عنوان نمونه جلوی چشم مردم بگذاریم.
وی گفت: به لطف خدا طبیعت زیبا و استعدادهای فراوان انسانی که مومن و مصممم هستند باید دست به دست هم بدهند و طالقان را بسازند.
وی با بیان این که فراهم کردن زیرساختها، گازکشی، مهیا کردن شرایط برای کار و تلاش و ...از اولویتهای دولت است، ادامه داد: مواردی گفته شده است، امروز درشورای عالی اشتغال مطرح می شود.
نظر شما