به گزارش خبرگزاری مهر، در این کارگاه آموزشی که با حضور70 سرمایه گذار به مدت یک روز در مرکز خدمات سرمایه گذاری استان فارس برگزار شد، ضمن تشریح فرآیندهای سرمایه گذاری، درخصوص ظرفیتها و توانمندیهای موجود در شهرکها و نواحی صنعتی استان فارس نیز بحث و تبادل نظر شد.
مدیر امور شهرکها و نواحی صنعتی شرکت شهرکهای صنعتی فارس در این کارگاه در سخنانی با بیان اینکه هم اکنون در 53 شهرک و ناحیه صنعتی در استان، بسترها و زیرساختهای لازم برای استقرار واحدهای صنعتی فراهم است، گفت: استان فارس در این زمینه جزء استانهای برتر کشور محسوب می شود.
سید محمدکاظم اعتماد افزود: با ایجاد سیاست توسعه متوازن صنعتی در استان که در دولتهای نهم و دهم اجرایی شد، هم اکنون تمام شهرستانهای استان دارای شهرک یا ناحیه صنعتی هستند و در این شهرکها و نواحی با فراهم بودن زیرساختها زمینه اجیاد واحدهای تولیدی - صنعتی فراهم شده است.
وی اضافه کرد: استقرار واحدهای صنعتی در شهرکهای صنعتی به دلیل فراهم بودن امکانات و زیرساختها، عدم نیاز به دریافت مجوزهای جداگانه از سازمانها برای استقرار واحد صنعتی، مستثنی بودن از قانون شهرداریها معافیتهای مالیاتی و امکان ارائه حمایتها و کمکهای فنی و اعتباری تسهیلات بانکی و سایر مزایای دیگر، از توجیه فنی و اقتصادی بیشتری برخوردار است.
اعتماد در ادامه با بیان اینکه برای جانمایی و تعیین مکان شهرکها و نواحی صنعتی مراحل مختلف امور مشاوره ای - کارشناسی ، ارزیابی و امکان سنجی انجام می شود، گفت: شرکت شهرکهای صنعتی برای ایجاد زیرساختها و اجرای طرحهای متعدد عمرانی نظیر جاده دسترس، خیابان کشی و جدول گذاری، عملیات تسطیح، اجرای شبکه های آب، برق، گاز و مخابرات و فاضلاب هزینه های زیادی را انجام می دهد بنابراین استقرار واحدهای تولیدی صنعتی ، باتوجه به این موارد اقتصادی و به صرفه است.
مدیر امور اقتصادی شرکت شهرکهای صنعتی فارس نیز در این کارگاه آموزشی با اشاره به تسهیل در فرایند سرمایه گذاری و واگذاری زمین در شهرکها و نواحی صنعتی استان فارس گفت: با برنامه ریزی انجام شده، علاوه بر حذف برخی استعلامها، شاهد کاهش بروکراسی و تسریع در مراحل واگذاری زمین به متقاضیان هستیم.
مهدی اکرمی در ادامه با اشاره به مشوقها و مزایای سرمایه گذاری در شهرکها و نواحی صنعتی استان گفت: پرداخت اقساطی قیمت زمین، معافیت مالیاتی 10 ساله، تخفیف در صورت بهره برداری یک ساله و ایجاد اشتغال و تخفیف ویژه مناطق محروم از جمله شرایطی است که برای سرمایه گذاران در نظر گرفته شده است.
همایش تعاون، اشتغال و کاریابی در شیراز برگزار شد
همایش تعاون، اشتغال و کاریابی با حضور عباس عباسی مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی فارس، حسینی معاون تعاون و اشتغال این اداره کل و کارشناسان اشتغال ادارات تعاون، کار و رفاه اجتماعی شهرستانهای سراسر استان و همچنین مدیران و کارشناسان مؤسسات مشاوره شغلی و کاریابیهای غیر دولتی استان فارس با محوریت آموزش کاریابی ها برگزار شد.
عباسی در این همایش اظهار داشت: امیدواریم برگزاری چنین همایشها و جلساتی، حرکت به سوی کارآفرینی باشد و برای تداوم این چنین جلسات برنامه ریزی شود زیرا در خط مقدم اهداف دولت قرار داریم و هر حرکتی که منجر به حمایت از ایجاد فرصتهای شغلی و کاهش آمار بیکاری شود مورد حمایت است زیرا آنچه که نقطه قوت و یا ضعف هر جامعه قلمداد میشود همان کاهش یا افزایش نرخ بیکاری در آن جامعه است.
وی افزود: علاوه پیوند فرصتهای شغلی و جویندگان کار باید به رسالت فراتری اندیشید. باید در جبهه سیاست گزاری و کاریابیها در راستای عملیاتی شدن اشتغال، تدابیری اتخاذ شود تا بتوانیم نگرشها را نسبت به کار عوض کنیم و هدایت و مشاوره دادن به کارجو را در زمره اهم امور قرار دهیم.
مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی فارس ادامه داد: هر فرد جویای کار می تواند با مشاوره و هدایت صحیح، به یک کارآفرین تبدیل شود و دفاتر کاریابی باید به عنوان یک مرکز مشاوره شغلی عمل کند تا بتوانند نوع نگاه کارجویان را به ایجاد اشتغال عوض کنند تا از طریق آموزش مستمر هر کارجو به یک کارآفرین موفق تبدیل شود.
مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی فارس گفت: باید در ایجاد اشتغال بحث الگوسازی از افراد موفق رامد نظر قرار داد تا کارجویان با یک شراکت مبتنی بردیدگاه سیستمی و الگو پذیری از کارآفرینان موفق بتوانند قدمهای سازنده ای در راستای ایجاد اشتغال بردارند.
وی اظهار داشت: کاریابیها باید بازار کار را فعال کنندو به عنوان پیش فعال کننده اشتغال جامعه باشند، موتور محرکه ایجاد اشتغال شناخت صحیح از شرایط پیرامونی در راستای ایجاد شغل است که کاریابیها با مشاوره صحیح باید بتوانند این شناخت را در افراد به وجود آورند.
در ادامه حسینی معاون تعاون و اشتغال این اداره کل نیز در این همایش با اشاره به برنامه هماهنگی در راستای سیاستهای ترویج و آموزش بخش تعاون و اشتغال گفت: یکی از راه های جذب مشارکت برای کمک به تعاون و اشتغال، برگزاری همین همایشها و سمینارهاست.
ژوبین رئیس اداره خدمات و اشتغال این اداره کل نیز با ارائه برنامه های اداره خدمات اشتغال در حوزه کاریابی ها، بر حرکت کاریابیها به سمت شناسایی فرصتهای کار و اشتغال به خصوص در فضای مجازی تأکید و به تلاش مضاعف کاریابی ها به منظور توانمندسازی کارشناسان خود اشاره کرد.
نظر شما