به گزارش خبرنگار مهر، محمد علی رستگار امروز دوشنبه در نشست خبری با رسانه ها شرکت کرده بود ضمن بیان مطلب فوق افزود: جودو در چند ماه گذشته درگیر مسائلی شد که در نهایت تکلیف برعهده بنده گذاشته شد و به عنوان عضو کوچکی از خانواده این رشته مسئولیت قبول کردم و تمام توان خود را خواهم گذاشت تا با کمک و همفکری اهالی جودو و حمایت شما اصحاب رسانه جودو را به روزهای خوب گذشته بازگردانیم.
وی ادامه داد: انتظار ما از مطبوعات و رسانه ها یک تعامل متقابل و سازنده است و بنده از انتقادات سازنده که ما را در راه رسیدن فدراسیون به اهداف عالی که هم ارتقاء سطح کمی و کیفی جودو است، یاری دهند استقبال می کنم.
سرپرست فدراسیون جودو در بخش دیگری از سخنان خود گفت: صداقت و درستی را پایه و اساس کار خود قرار داده و مسیری را نخواهیم رفت تا درگیر حاشیه شویم و تلاش ما نیز استفاده از افرادی است که به دنبال کار و فعالیت باشند از ورود به حاشیه ها پرهیز کنند.
وی در جواب سئوالی مبنی بر ادامه تغییرات در فدراسیون گفت: در زمان قبل مسئولیت با دو اعزام به مسابقات کسب سهمیه جمهوری چک و قهرمانی کاتا آسیا مواجه شده و همین موضوع مدتی نیز مدتی توان و انرژی ما را گرفت. پس از آن جلسات متعددی داشتیم در حال شور و مشورت هستیم تا ترکیب بهینه ای را در فدراسیون بکار گیریم تا از پتانسیل موجود بهترین استفاده را ببریم. اگر در بخش های مختلف تغییر نیاز باشد حتما انجام خواهد شد. ضمن اینکه قصد داریم با ورود نیروهای جوان افکار نو و جدید را وارد فدراسیون کنیم.
رستگار همچنین در جواب انتقاد یکی از خبرنگاران مبنی بر خاموش بودن تلفن همراه و پاسخ ندادن به تماس ها گفت: شماره تلفن من تغییر کرده و همیشه گوشی من روشن است. بنده از 8 صبح تا حدود 19 در فدراسیون هستم و در صورتیکه درگیر جلسه نباشم حتما خوشحال می شوم با خبرنگاران گفتگو کنم. ضمن اینکه دوست دارم به جای مصاحبه ، کار کنم چرا که این جودو کار زیادی دارد.
سرپرست فدراسیون نیز در مورد ضعف پشتوانه سازی در جودو گفت: در زیرساخت ها باید تغییرات کلی داشت و پشتوانه سازی را به همراه استعدادیابی با میدان دادن به مربیان سازنده به بهترین شکل انجام دهیم. در استانهایی که پتانسیل جودو دارند پایگاه قهرمانی را تقویت خواهیم کرد و در سایر استانها نیز انگیزه قهرمان پروری را با ایجاد پایگاه قهرمانی ترویج کنیم.
رستگار همچنین در جواب سئوالی مبنی بر تغییر در راس هیئت های استان ها گفت: چنین تغییراتی را در برنامه خود نداریم ولی برخی هئیت ها که سرپرستان دارند و یکی دو هیئت هم که سرپرست ندارند تکلیفشان مشخص خواهد شد.
سرپرست فدراسیون در جواب سئوالی که چرا از دو رئیس قبلی به عنوان مشاور خود استفاده می کنید گفت: من از آقایان رضوی و درخشان خواستم به عنوان مشاور در کنار بنده باشند چرا که هر دو این عزیزان به عنوان افرادی که تجربیات خوبی در بخش مدیریت فدراسیون داشتند می توانند در این راه خیلی به ما کمک کند. من اگر بخواهم تلاش کنم برای موفقیت فدراسیون مدتی طول خواهد کشید که به اهداف خود نزیدک شویم ولی با بهره گیری از این تجربیات می توانیم تسریع در کار ایجاد کنیم.
وی در مورد رفع مشکلات مالی فدراسیون هم گفت: قبل از هر چیز باید از وزیر محترم ورزش، آقای سجادی، معاونین وزارت و مسئولان کمیته ملی المپیک تشکر کنم که بنده اعتماد کردند و این مسئولیت را به من واگذار کردند. در بخش مالی فدراسیون رقم هایی بدهی دارد که با رفع نشدن مشکل مالی، مشکلاتی را متوجه ما ساخته که با رایزنی هایی که صورت گرفته و نامه من به شخص آقای وزیر قول هایی برای رفع این مشکل دریافت کرده ایم.
وی در پایان سخنان از تغییرات عمده در نحوه برگزاری لیگ ، راه اندازی لیگ نوجوانان به منظور استفاده بهینه از پتاسنیل کامل جودو چه در بخش مربیان و چه در بخش جودوکاران که گام به گام برنامه ها جاری و ساری خواهد شد.
نظر شما