مجري طرح آماك در گفت وگو با خبرنگار اقتصادي مهر با بيان اين مطلب درباره آخرين وضعيت اين طرح گفت : عمليات اجرايي و پيش راه اندازي جمع آوري گازهاي همراه ميدان نفتي اهواز "1" به اتمام رسيده است به طوري كه اين طرح به طور كامل راه اندازي شده است .
سيد محمد بيژن فر جمع آوري گازهاي ميدان منصور را دومين ميدان در طرح آماك دانست و گفت : جمع آوري گازهاي اين ميدان درمرحله پيش راه اندازي است كه پيش بيني مي شود تا دوهفته آينده به مرحله راه اندازي كامل برسد .
وي اظهارداشت : در حال حاضردر پالايشگاه اين طرح به دليل كامل نبودن آن ، تنها مايعات گاز ي جمع آوري مي شود و گازهاي منتقل شده به اين پالايشگاه سوخته مي شود درحالي كه پيش بيني مي شود با پايان يافتن عمليات اجرايي اين پالايشگاه در 15 اسفندماه از سوخته شدن گاز جلوگيري شود .
وي افزود : طرح جمع آوري گازهاي همراه ميادين نفتي اهواز "2 " و "3 " نيز به ترتيب در فروردين و اسفندماه و كوپال و مارون نيز در ارديبهشت ماه و آب تيمور نيز در خردادماه راه اندازي مي شود .
وي در پايان گفت : با بهره برداري كامل از طرح آماك بيش از 28 هزار بشكه مايعات گازي شيرين و 180 ميليون فوت مكعب گاز شيرين سبك جمع آوري مي شود .
وي در پايان پيش بيني كرد كه فاز يك اين طرح تا خردادماه و فاز دوم آن نيز تا مهرماه به بهره برداري برسد .
بيژن فر ، هدف از اجراي اين طرح را جمع آوري 241 ميليون فوت گازهمراه هفت ميدان لايه بنگستان عنوان كرد.
مجري طرح جمع آوري گازهاي همراه لايه بنگستان درگفت وگوي اختصاصي با"مهر ":
بيش از 28 هزار بشكه مايعات گازي شيرين با جمع آوري گازهاي همراه لايه بنگستان توليد مي شود
با جمع آوري گازهاي همراه لايه بنگستان روزانه بيش از 28 هزار بشكه مايعات گازي و 180 ميليون فوت مكعب گاز شيرين سبك توليد مي شود .
کد خبر 155835
نظر شما