۲۳ اسفند ۱۳۹۰، ۱۴:۱۱

شریفی در گفتگو با مهر:

پروازهای فرودگاه رامسر در نوروز افزایش خواهد یافت

پروازهای فرودگاه رامسر در نوروز افزایش خواهد یافت

رامسر - خبرگزاری مهر: رئیس فرودگاه رامسر از افزایش پروازهای تفریحی فرودگاه رامسر در نورو ز91 خبر داد.

محمد باقر شریفی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: با توجه به استقبال چشمگیر مسافران نوروزی و گردشگران در منطقه غرب مازندران و شرق استان گیلان از پروازهای تفریحی فرودگاه رامسر، در ایام نوروز امسال تعداد هواپیماهای فوق سبک از دو فروند به 9 فروند افزایش خواهد یافت.

وی بیان داشت:  شهر نمونه گردشگری رامسر از چشم انداز خدادادی بسیار زیبا برخوردار بوده و همه ساله گردشگران زیادی از این شهر دیدن می کنند.

شریفی افزود: انجام پروازهای تفریحی با هواپیماهای فوق سبک مورد استقبال چشمگیری از سوی هموطنان قرار گرفته وآن را جزو جاذبه های گردشگری این شهر قرار داده است.

وی به پروازهای فرودگاه رامسر اشاره کرد و گفت: هم اکنون از سوی شرکت هواپیمایی آسمان دو پرواز در مسیر رامسر- مشهد و پرواز روزانه به تهران در این فرودگاه انجام می شود.

مازندران دارای سه فرودگاه ساری، نوشهر و رامسر است.
 

کد خبر 1559016

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha