بهنام احمدپور، مدیر رادیو جوان درباره ارسال آثار رادیو جوان برای جشنواره رادیو به خبرنگار مهر گفت: داخل شبکه رقابت جدی میان برنامهسازان وجود دارد و هر یک از آنها میخواهند از دیگری سبقه بگیرند. آثار زیادی از طرف رادیو جوان ارسال شده است.
وی ادامه داد: برنامهسازان رادیو جوان برای این دوره از جشنواره بینالمللی رادیو آثار متفاوتی ارسال کردند و میتوان گفت آثار درخشانی است. بیشتر آثار ارسالی هم با موضوعهای اجتماعی یا مستند بوده است. امیدوارم بتوانیم در این دوره از جشنواره شاهد آثار درخشانی باشیم تا بتوانیم به عنوان الگو در برنامههای آتی استفاده کنیم.
مدیر رادیو جوان درباره تاثیرات برگزاری جشنواره رادیو گفت: تاثیر بازشنوایی آثار بیشتر برای برنامهسازان مفید است و کمک زیادتری نسبت به نشستها به آنها میکند. امیدوارم ماحصل دوره دوازدهم جشنواره رادیو همچون دورههای قبلی مثمر ثمر برای برنامهسازان باشد.
احمدپور در پاسخ به این سئوال که آثار برندگان جشنواره رادیو تا چه حد به عنوان الگو در اختیار برنامهسازان قرار میگیرد، افزود: بله، در دوره گذشته چنین اتفاقی افتاد و برنامهسازان توانستند از برنامههای برندگان نهایت استفاده را ببرنند. در مجموع باید بگویم وقتی برنامههای داخلی و خارجی کنار یکدیگر قرار می گیرد به ارتقای کیفیت و رشد برنامهسازان کمک زیادی می کند و خواه ناخواه تاثیرات زیادی روی برنامهسازان میگذارد تا آنها با تمرکز بیشتر به کارشان ادامه بدهند.
وی یادآور شد: علاوه بر آن برنامهسازان با تکنیک جدید برنامهسازی در دنیا آشنا میشوند و آنها سعی میکنند به دنبال روشهای نو باشند تا بتوانتد با آثار با کیفیت در میدان رقابت موفق شوند. همیشه رقابت مثبت منجر به رشد افراد میشود. یکی از اهداف جشنواره رادیو ایجاد رقابت مثبت بیشتر میان برنامهسازان است تا بتوانند آنها خودشان را از آنچه که هستند بالاتر بکشند و همیشه به دنبال خلاقیت در امر برنامهسازی باشند.
مدیر رادیو جوان در پایان افزود: مسلماً اگر فضای جشنواره رقابتی نبود این اهداف شکل نمی گرفت، اما شاهد هستیم در این سالها برنامه سازان با انگیزه بالا در این جشنواره شرکت میکنند و در دوره برگزاری جشنواره نهایت استفاده را میبرنند. آنها با شرکت در نشستهای تخصصی تلاش میکنند تا دانش خود را در زمینه برنامه سازی ارتقا ببخشند.
نظر شما