به گزارش خبرگزاری مهر، یک هیئت بلند پایه اقتصادی هند به سرپرستی رفیق احمد رئیس فدراسیون سازمانهای صادراتی هند و 45 بازرگان شامگاه سه شنبه با مسئولان و فعالان اقتصادی در اتاق بازرگانی اصفهان دیدار و گفتگو کردند.
رفیق احمد در این دیدار افزود: دو کشور ایران و هند دارای روابط قدیمی در زمینههای مختلف از زمان جاده ابریشم است که این روابط در زمینههای مختلف بوده است.
وی تصریح کرد: همواره این ارتباط قدیمی زمینه روابطی سالم و دو طرفه بین دو کشور ایجاد کرده است.
رئیس فدراسیون سازمانهای صادراتی هند تولید ناخالص داخلی هند را دو هزار میلیارد دلار درسال ذکر و گفت: این کشور با رشد اقتصادی 7.8 و ادامه آن در سال 2017 به عنوان سومین اقتصاد جهان شناخته میشود.
وی مبادلات تجاری هندوستان را بالغ بر 750 میلیارد دلار در سال ذکر کرد که 300 میلیارد آن را صادرات و 450 میلیارد آن را واردات تشکیل میدهد.
رفیق احمد اظهار داشت: مقدماتی که از طریق بانک مرکزی هند بعضا به صورت روپیه انجام شده باعث گشایش جدیدی در مبادلات تجاری بین هند و ایران شده که این موضوع میتواند سطح مبادلات تجاری بین دو کشور را افزایش دهد.
وی نقش اتاقهای بازرگانی دو کشور را برای افزایش سطح همکاریهای اقتصادی مهم و اثرگذار دانست و گفت: برای پیدا کردن زمینههای افزایش سطح مبادلات تجاری اتاقهای بازرگانی میتوانند نقش موثری داشته باشند.
رفیق احمد بازرگانی کالا و خدمات، کشاورزی، ماشین آلات را از زمینههای مهم توسعه همکاری دو کشور برشمرد و گفت: ساخت و تولید جواهرآلات نیز میتواند زمینه مناسبی برای همکاری افزایش تبادلات تجاری بین دو کشور باشد که از این فرصت میتوان استفاده کرد.
بازرگانان ایرانی میتوانند از روپیه برای فعالیتهای تجاری استفاده کنند
رئیس بانک مرکزی هند در این جلسه گفت: بازرگانان ایرانی میتوانند از روپیه برای فعالیتهای تجاری استفاده کنند و ارزش آن روز به روز در حال افزایش است.
ران جان داس، فدراسیون صادرکنندگان هند را شامل 15 هزار عضو اعلام کرد و گفت: در سفر به ایران فعالترین صادرکنندگان در این هیئت حضور یافتهاند تا راههای گسترش همکاری بین دو کشور را فراهم سازند.
نظر شما