حسین بذرکار در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن اعلام اعزام اولین کاروان راهیان نور به کربلای ایران گفت: در این کاروان 350 نفر از بسیجیان بصورت خانوادگی و انفرادی از پایگاه های بسیج محلات حضور دارند و به مدت 5 روز از مناطق عملیاتی دوران دفاع مقدس در استان خوزستان بازدید خواهند کرد.
مسئول ستاد راهیان نور سپاه ناحیه شاهرود با اشاره به اعزام دو کاروان دیگر راهیان نور از شاهرود افزود: در تاریخ های یکم و هفتم فروردین 91 نیز دو کاروان دیگر از بسیج محلات و اقشار به مناطق عملیات اعزام خواهند شد.
وی تصریح کرد: در مجموع بیش از هزار و دویست نفر از شهرستان شاهرود در اردوهای راهیان نور حضور خواهند یافت.
بذرکار با اشاره به اینکه این کاروان در مدت 5 روز از یادمان های مختلف بازدید خواهند کرد، افزود: کاروان های اعزامی در این مدت از مناطق عملیاتی شرهانی، فکه، طلائیه، هویزه، شلمچه، دهلاویه، اروندکنار، فتح المبین و پادگان دوکوهه بازدید خواهند کرد و در راه برگشت به زیارت جمکران و حرم حضرت معصومه(س) نیز خواهند رفت.
جانشین سپاه ناحیه شاهرود در پایان گفت: از ابتدای سال تاکنون بیش از هشت مرحله اعزام دانش آموزی و دانشجویی به مناطق عملیاتی داشته ایم و این سه مرحله آخرین اعزام خواهد بود که اجرا می شود.
نظر شما