۲۷ اسفند ۱۳۹۰، ۱۸:۳۳

افتتاح اردوهای جهادی در لرستان /هنر بسیج انجام کارهای بزرگ است

افتتاح اردوهای جهادی در لرستان /هنر بسیج انجام کارهای بزرگ است

خرم آباد - خبرگزاری مهر: افتتاحیه اردوهای جهادی دانشجویی در استان لرستان ظهر شنبه در محل مزار شهدای این شهر برگزار شد تا این مراسم به عزم و همت جوانان دانشجو برکت دهد و گامهایشان را استوارتر سازد.

به گزارش خبرنگار مهر، مسئول سازمان بسیج طلاب استان لرستان در مراسم افتتاحیه اردوهای جهادی سال 1391 دانشگاه های لرستان با اشاره به اینکه محرومیت زدایی در بطن زندگی معصومین(ع) قرار داشته است، اظهار داشت: امام جواد(ع) در محرومیت زدایی پیشتاز بوده و علاقه داشت که به مردم خدمت کند.

حجت الاسلام آقابابایی افزود: امام جواد(ع) در حدیثی خشنودی خداوند از مومن را در طلب آمرزش و استغفار، زیاد صدقه دادن و همچنین مدارا کردن و خدمت کردن به مردم دانسته است.

مسئول سازمان بسیج طلاب استان لرستان بیان داشت: امام جواد (ع) در خدمت کردن به خلق از هیچ کوششی دریغ نمی کردند و تلاش وافری داشتند که از هر روزنه ای به مردم کمک کنند و کمک هایی این امام همام کمک های مادی، معنوی، فکری و پیدا کردن شغل برای افراد بوده است.

وی گفت: نظر امام جواد (ع) این است که اگر یک انسان به انسان دیگر خدمت کند رحمت الهی شامل حالش خواهد شد و اگر بخواهد در این راستا سستی و تنبلی به خرج دهد یقینا رحمت الهی از چنین انسانی ساقط می شود.

هنر بسیج انجام کارهای بزرگ با دست خالی است

سرهنگ علی حسین پازدار معاون هماهنگ‌کننده سپاه حضرت ابوالفضل(ع) استان لرستان نیز در این مراسم اظهار داشت: در سال 79 با تشکیل بسیج سازندگی به فرمان رهبر معظم انقلاب بسیج از انزوا خارج و به لطف خدا گام های موثری نیز برداشته شد.

وی با اشاره به اینکه هنر بسیج این است که با دست خالی با وجود محدودیت ها کارهای بزرگ را انجام دهد، افزود: در این برهه که مدیران مدعی خدمت رسانی و ارزشی بودن هستند، ضرورت دارد که بسیج را در انجام ماموریت ها پشتیبانی و حمایت کنند.

معاون هماهنگ کننده سپاه حضرت ابوالفضل(ع) استان لرستان زیبایی کار دانشجویان جهادی را در اقامه نماز اول وقت دانست و گفت: دانشجویان جهادی ضمن اینکه کارهای اثر گذار عمرانی را انجام می دهند باید بتوانند در حوزه فرهنگی نیز فرهنگ اقامه نماز را در مناطق محروم نهادینه کنند.

سرهنگ پازدار تصریح کرد: دانشجویان جهادی باید به گونه ای عمل کنند که روحیه امید و نشاط در دل محرومان دو چندان شود و به گونه ای عمل شود که محرومان طعم شیرین خدمت رسانی را بچشند.

وی یادآور شد: در سال جهاد اقتصادی ملت ایران گامهای خوبی برداشتند و امیدواریم در سال 91 هم با سیلی محکمی که مردم با حضور دشمن شکن خود در انتخابات به صورت استکبار زدند شاهد شکل گیری مجلسی ارزشی و ولایی باشیم و در عرصه سیاست داخلی و خارجی و رسیدگی به امورات مردم این مجلس، مجلسی کارآمد باشد.

بی توجهی استاندار لرستان نسبت به اردوهای جهادی

کریم زینی وند مسئول سازمان بسیج دانشجویی استان لرستان نیز در این مراسم با انتقاد از مسئولان استان تصریح کرد: متاسفانه شخص استاندار که به عنوان رئیس ستاد اردوهای جهادی استان شناخته می شود، هنوز ما حضوری از ایشان در عرصه اردوهای جهادی دانشجویی ندیده ایم و علی رغم اینکه از ایشان دعوت کرده ایم که در جلسات ما حضور یابد  اما این امر روی نداده است.

وی افزود: ما هیچ وقت استانی نبودیم که لایق محرومیت باشیم و علی رغم تلاش هایی که نظام مقدس جمهوری اسلامی برای لرستان انجام داده است، عمق محرومیت در لرستان زیاد است.

مسئول سازمان بسیج دانشجویی استان لرستان گفت: خیلی وقت ها دانشجوی بسیجی ما با مسئولینی برخورد می کنند که آنها را مورد بی مهری قرار می دهند؛ اما از آنجا که فرمانده دل دانشجوی جهادی حضرت آقا است، هیچ گاه احساس نکردیم که اگر با ما بی مهری شود و یا از روی نا مهربانی با ما برخورد کنند از کارمان دلسرد شویم، اصلا اینگونه نبوده است.

تنها تکیه گاه ما در حال حاضر سپاه و روسای دانشگاههاست

زینی وند افزود: با وجود تفاهم نامه هایی که از رده های بالای سازمان و از وزارت کشور در راستای همکاری با اردوهای جهادی ابلاغ شده است ما الان تنها تکیه گاهمان سپاه و برخی از روسای دانشگاهها است و مابقی پشتیبانی از ما به عمل نمی آورند.

وی با اشاره به اینکه به هیچ یک از بی مهری های صورت گرفته به اردوهای جهادی اعتنایی نمی کنیم، ادامه داد: همت دانشجوی جهادی به اندازه ای بالاست که این بی مهریها را با سلاح صبر و بصیرت پشت سر می گذارد.

مسئول سازمان بسیج دانشجویی استان لرستان با اشاره به اینکه مطالبه گری در دستور کار دانشجویان جهادی است، گفت: اردوهای جهادی لرستان از غربت اولیه خارج شده اند و امروز مسئولان استان با چهره های مصمم و پرکار دانشجویان جهادی کاملا آشنا هستند.

10 هزار دانشجو برای مشارکت در محرومیت زدایی اعلام آمادگی کردند

زینی وند یادآور شد: در عرصه سازندگی گامهای بزرگی توسط دانشجویان جهادی در استان برداشته شده است و از مجموع 130 هزار دانشجوی دانشگاههای لرستان 10 هزار نفر برای مشارکت در امر محرومیت زدایی اعلام آمادگی کرده اند.

وی افزود: در حال حاضر لرستان پذیرای دانشجویان جهادی دیگر دانشگاههای کشور است؛ اما با توجه به وجود 10 هزار دانشجوی جهادی در استان این ظرفیت وجود دارد که لرستان به دست جوانان همین استان ساخته شود.

مسئول سازمان بسیج دانشجویی استان لرستان گفت: در سالجاری، 63 گروه جهادی به مناطق محروم لرستان اعزام شدند و 70 هزار نفر روز کار در اردوهای جهادی بسیج دانشجویی استان با محوریت کارهای فرهنگی، دامپزشکی، کشاورزی، بهداشتی و درمانی، عمرانی و تقویت بنیه علمی دانش آموزان مناطق محروم انجام شده است.

زینی وند ادامه داد: ممکن است که در بحث محرومیت نتوانیم تمام محرومیت ها را از بین ببریم؛ اما دانشجوی بسیجی ما با حضور در عرصه سازندگی تجربه ارزشمندی را کسب می کند و این برای ما کافی است.

اردوی جهادی فرصتی برای خود سازی است

وی در ادامه با اشاره به اینکه دانشجویان جهادی افراد دارای بیماری های خاص را برای درمان و خانواده های نیازمندی را که در بخش پاپی تاکنون تحت پوشش نهادهای حمایتی قرار نگرفته اند، شناسایی کنند تصریح کرد: مسئولان کمیته امداد امام خمینی (ره) و بهزیستی استان در جلساتی که داشته ایم قول مساعد داده اند که خانواده های نیازمند را تحت پوشش قرار دهند.

مسئول سازمان بسیج دانشجویی استان لرستان بر ضرورت گرامیداشت یاد و خاطره شهدای مناطق محروم توسط دانشجویان تاکید کرد و گفت: عشایر از طینت پاکی برخوردار هستند و با این حال بسیاری از آنها با احکام آشنایی ندارند از این رو ضرورت دارد روحانیون همراه گروههای جهادی نسبت به آموزش های احکام توجه ویژه ای داشته باشند.

زینی وند تصریح کرد: اردوی جهادی فرصتی برای خود سازی است و می بایست در طول برگزاری اردو حلقه های صالحین با حضور روحانیت تشکیل شوند.

سهمیه لرستان برای اجرای اردوهای جهادی در سال آینده 9 هزار نفر است

افسانه افراسیابی مسئول اردوهای جهادی سازمان بسیج دانشجویی استان لرستان نیز در این رابطه اظهار داشت: سهمیه استان لرستان برای اعزام دانشجویان دانشگاههای استان به اردوهای جهادی در سال 1391، 9 هزار نفر تعیین شده که حجم بالایی است.

وی با بیان اینکه سهمیه پیش بینی شده سال 91 با توجه به اینکه تا به حال اعزام ها بر اساس نفر روز کار بوده از بعد تعداد نفر با یک رشد دو برابری همراه بوده است، افزود: امسال، چهار هزار نفر از دانشجویان به اردوهای جهادی اعزام شده اند و در سال 91 باید 9000 نفر به اردوهای جهادی اعزام شوند.

مسئول اردوهای جهادی سازمان بسیج دانشجویی لرستان بیان داشت: برای اجرایی شدن میزان سهمیه پیش بینی شده، برنامه ریزی شده است که اردوهای یک روزه در روزهای جمعه و تعطیل در مناطق محروم برگزار شوند.

افراسیابی ادامه داد: تحقق سهمیه لرستان در سال 91 مستلزم حمایت همه جانبه دستگاههای اجرایی استان به ویژه شخص استاندار به عنوان رئیس ستاد اردوهای جهادی استان است.

وی با اشاره به فعالیت های سازماندهی شده در حوزه اردوهای جهادی دانشجویی تصریح کرد: اجرای موفق این اردوها در حوزه دانشجویی سبب شده است که در استانها بسیج دانشجویی به عنوان متولی برگزاری اردوهای جهادی سایر اقشار بسیج نیز تعیین شود.

بنابر این گزارش، در پایان این مراسم 200 نفر از دانشجویان دانشگاههای استان لرستان با حضور بر مزار شهدای بهشت رضای خرم آباد ضمن تجدید بیعت با آرمان های شهدا و پس از قرائت زیارت عاشورا به منظور خدمت رسانی به محرومان از 27 اسفند90 تا 12 فروردین ماه سال 91 عازم بخش محروم پاپی شهرستان خرم آباد شدند.

کد خبر 1561927

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha