به گزارش خبرگزاری مهر، رئیس ستاد راهیان نور سپاه علی بن ابی طالب (ع) با اشاره به سفر راهیان نور دریایی اظهار کرد: این سفر نیاز به تهیه و تعیین زیرساختها دارد تا بتوانیم تعداد نفرات بیشتری را اعزام کنیم.
رضا حافظی ادامه داد: در برخی مناطق دریایی، در مکانهایی که دشمن به آنها حمله کرده است، زیارتگاههایی تعبیه شده است تا اعزامشوندگان بتوانند از آن مناطق بازدید و زیارت کنند.
وی با بیان اینکه بر اساس دستور ابلاغی ۲۷ هزار نفر در قالب اردوی راهیان نور برای سال آینده اعزام میشوند، گفت: از این تعداد ۱۱ هزار نفر در قالب راهیان نور عمومی و ۱۶ هزار نفر دانشآموز دختر و پسر اعزام میشوند.
رئیس ستاد راهیان نور سپاه علی بن ابی طالب (ع) یادآور شد: تاکنون ۷۱۳ نفر راوی سازماندهی شده و این سازماندهی همچنان ادامه دارد و از این تعداد ۵۶۳ نفر راوی در طول سال جاری اعزام کردیم که وظیفه روایتگری را داشتند.
رضا حافظی با اشاره به ارائه آموزش به راویان گفت: ۶۰۰ نفر برادر و خواهر به صورت غیرحضوری برای ارتقای وضعیت آموزشی و دانش، آموزشهایی دریافت کردند.
وی یادآور شد: ۱۰ نفر در دانشکده دافوس، ۱۵۰ نفر در استان قم و ۴۰ نفر از خواهران در استان خوزستان به صورت حضوری و عملی آموزش دیدند.
راهیان نور شاه کلید گنجینه ارزشمند دفاع مقدس است
معاون فرهنگی اجتماعی ناحیه مقاومت بسیج امام حسین (ع) در حاشیه اعزام کاروانهای راهیان نوربه مناطق جنوب گفت: راهیان نور و سفر به رزمگاه شهدا، شاه کلید گنجینه ارزشمند دفاع مقدس است.
اکبر بختیاری گفت: کاروانهای راهیان نور فرصت و بسترمناسبی برای انتقال فرهنگ ایثار وشهادت به نسل جوان است.
وی دربیان فعالیتهای فرهنگی این ناحیه در ارتباط با راهیان نوربه انجام مراسم بدرقه کاروانها با قرائت زیارت عاشورا و سخنرانی توجیهی در گلزار شهدا اشاره کرد.
وی همچنین انجام فعالیتهای فرهنگی در پادگان شهید زین الدین در اندیمشک از جمله پخش بستههای فرهنگی به منظور استقبال از زائران را از دیگر اقدامات این معاونت نام برد.
الگو سازی و مقابله با تهاجم فرهنگی از ویژگیهای راهیان نور است
مسئول نمایندگی ولی فقیه درناحیه مقاومت بسیج امام حسین (ع) گفت: جوانان ما در ابعاد معنوی و مدیریتی نیاز به الگویی مثل حضرت امام (ره) دارند که با نفس مسیحایی خود توانست جوانانی را که نه جنگ و نه آموزشهای تخصصی آنچنانی دیده بودند درعرصههای گوناگون انقلاب و جنگ تربیت کند بطوریکه در هشت سال دفاع مقدس توانستند پیروزیهای غرورآفرینی را خلق کنند.
حجت الاسلام موسوی کلانتر افزود: درمعرفی چنین الگوهای واقعی باید تلاش کنیم تا از غفلت در جامعه و رفتن به دنبال الگوهای بدلی جلوگیری شود.
مسئول نمایندگی ولی فقیه در ناحیه مقاومت بسیج امام حسین (ع) اظهار داشت: حضور در مناطق عملیاتی هشت سال دفاع مقدس باعث یادآوری رشادتها و ایثارگریهای شهیدان، جانبازان، آزادگان و رزمندگان اسلام میشود.
وی همچنین با اشاره به تاثیر سفر راهیان نور در مقابله با جنگ نرم دشمن گفت: حضور در مناطق عملیاتی جنوب، سکویی برای مبارزه با جنگ نرم دشمن است.
وی ادامه داد: چه بسا جوانانی بودند که پس از بازگشت از سفر راهیان نور با تاثیر پذیری از مناطق، از راههای به خطا رفته بازگشتند و این از برکات و هدایای خون شهدا و ارزشهای دفاع مقدس به جوانان عزیز ما است.
مستند معرفی حضرت زینب (س) تولید میشود
مدیر موسسه راویان فتح از تولید مستندی به منظور معرفی حضرت زینب (س) برای پخش در کنگره حضرت زینب (س) خبر داد و با اشاره به فعالیتهای موسسه فرهنگی و هنری راویان فتح اظهار داشت: این موسسه سال ۷۳ با برگزاری کنگره شهید زینالدین و به منظور جمعآوری، تدوین، احیا و نشر آثار و ارزشهای دفاع مقدس تاسیس شد.
رضا شهبازی ادامه داد: موسسه راویان فتح بیشتر در زمینه رسانه، برنامههای تلویزیونی و رادیویی فعالیتهایی داشته و مجلات، کتاب و نرمافزارهایی را برای عملیات مختلف تدوین کرده است.
وی با بیان اینکه بالغ بر ۵۰۰ عنوان برنامه تاکنون تولید شده است گفت: موسسه راویان فتح تاکنون در جشنوارههای مختلفی مانند جشنواره شهید آوینی، جشنواره منطقهای دفاع مقدس، جشنواره خاوران و جشنواره عمار عناوین برتر را کسب کرده است.
وی ادامه داد: این موسسه تاکنون هزاران دقیقه برنامه تلویزیونی در شبکههای استانی و سراسری پخش کرده است.
وی با اشاره به تولیدات جدید موسسه راویان فتح گفت: مستند کوتاهی در معرفی حضرت زینب (س) در دست تولید است که خرداد ماه سال آینده برای کنگره ملی حضرت زینب (س) آماده میشود.
مدیر موسسه راویان فتح یادآور شد: مستندی نیز در زمینه راهیاننور تهیه شده است که در اردیبهشت نمایش داده میشود.
نظر شما