درمانگاه مهردشت شبانه روزی نشد/ تلفن های همراه آنتن نمی دهد

ابرکوه - خبرگزاری مهر: روستاها در نقاط مختلف کشور اگرچه نسبت به دهه های گذشته به ویژه قبل از انقلاب اسلامی تغییرات بسیار زیادی کرده اند و جهشی بزرگ در مسیر توسعه داشته اند اما مشکلات در برخی روستاها از جمله روستاهای بخش بهمن ابرکوه همچنان پابرجاست.

به گزارش خبرنگار مهر، بخش بهمن ابرکوه که دارای 13 روستا و 11 دهیاری و حدود 15 هزار نفر جمعیت است، در روستاهای مختلف دارای مشکلاتی متعدد است که از جمله آنها می توان به نبود درمانگاه شبانه روزی در مرکز بخش، بحران آب و .. اشاره کرد.

گرچه بسیاری از مشکلات در برخی از این روستاها حل شده اما هنوز مشکلات مشترکی از جمله عدم آنتن دهی در روستاهای بخش بهمن همچنین خشکسالی در این مناطق خودنمایی می کنند.

برای بررسی این مشکلات دهیاران و اعضای شوراهای بخش بهمن ابرکوه در آخرین روز اداری سال 90 گردهم آمدند تا با بررسی این مشکلات، سال نو را با گامی بلند در راستای رفع مشکلات مردم روستاهای این بخش آغاز کنند.

ادارات در شهر مهردشت مستقر نشدند

یکی از این مشکلات عدم استقرار ادارات در شهر مهردشت به عنوان مرکز بخش بهمن است که با وجود گذشت حدود 10 سال عملی نشده است و در حال حاضر معدود ادارات و آن هم به صورت ساعتی در هفته به مردم خدمات رسانی می کنند که عدد این تعداد به رقم انگشتان دست هم نمی رسد و این مسئله باعث رفت و آمد مکرر مردم به مرکز شهرستان می شود.

جاده های نا امن نیز در این مسیر جان و مال مردم را به نابودی می کشانند و تاکنون حوادث تلخی را در این بخش شاهد بوده ایم.

درمانگاه مهردشت شبانه روزی نشد

رئیس شورای شهر مهردشت در این همایش اظهار داشت: عدم تحقق وعده ها مبنی بر شبانه روزی شدن درمانگاه شهر مهردشت که تنها درمانگاه بخش بهمن به حساب می آید، به یک معضل تبدیل شده است.

جعفر حق شناس افزود: مشخص نیست چرا با وجود قول وزیر سابق بهداشت و وزیر فعلی این وزارتخانه برای حل این مشکل، تاکنون این قول ها عملی نشده است.

آب آشامیدنی مشکل شهر مهردشت است

وی با اشاره به کمبود و شوری آب آشامیدنی نیز اظهار داشت: مشکلات آب آشامیدنی نیز یکی از مسائل اساسی هشت هزار نفر از ساکنان شهر مهردشت است.

حق شناس در مورد این مشکل اظهار داشت: شهر مهردشت منبع ذخیره آب مناسب ندارد و همچنین لوله های انتقال آب نیز از سال 57 تاکنون ترمیم نشده است که فرسودگی باعث خرابی لوله ها و آسفالت معابر شده است.

وی افزود: فشار آب نیز بسیار کم است و مردم به خصوص در روزهای تعطیل با مشکل شدید مواجه هستند.

حق شناس در مورد دیگر مشکل شهر مهر دشت اظهار داشت: راه مواصلاتی شهر مهردشت به هنشک نیز وضعیت نامناسبی دارد و مردم به شدت از وضعیت این راه پرتردد ناراضی هستند.

وی یادآور شد: یکی دیگر از مشکلات شهر مهردشت نحوه واگذاری زمین از سوی بنیاد مسکن است که بدون زیرسازی، لبه گذاری و آسفالت واگذار شده است.

رئیس شورای شهر مهر دشت همچنین خواستار اختصاص بودجه برای ساخت فضاهای فرهنگی، مذهبی و فضای سبز در این زمین ها شد.

فضای ورزشی مهردشت محدود است

حق شناس افزود: مردم شهر مهردشت و بخش بهمن منتظر افتتاح سریعتر زورخانه و سالن ورزشی شهر مهردشت هستند و امیدواریم دست اندرکاران برای تحقق سریعتر خواسته مردم و به ویژه جوانان بخش بهمن جدیت و تلاش بیشتری کنند.

رئیس شورای اسلامی اسفندآباد در این جلسه اظهار داشت: یکی از مشکلات ما جاده دهبید - صفاشهر است و با وجودی که زیرسازی، قسمت هایی از آن به اتمام رسیده و آماده آسفالت است، هنوز آسفالت نشده است.

امان الله اژدر پور افزود: اگر مسافت آماده سازی شده آسفالت نشود شاهد از بین رفتن هزینه های انجام شده خواهیم بود.

وی اظهار داشت: یکی از مشکلات روستاها کمبود فضای ورزشی است که این مشکل جوانان روستای اسفندآباد را نیز رنج می دهد.

اژدرپور با انتقاد از وضعیت سالن ورزشی روستا که تنها کلنگ آن به زمین خورده است، افزود: با وجود گذشت حدود هفت سال از کلنگ زنی سالن ورزشی این روستا و علیرغم اینکه سال پیش عنوان شد که بودجه هایی نیز به آن اختصاص یافته، ساخت آن در دستور کار قرار نگرفته است.

وی در مورد مشکلات آب آشامیدنی اسفندآباد و بخش بهمن نیز اظهار داشت: این مشکل مردم را به شدت آزار می دهد و از مسئولان می خواهیم که با توجه به بودجه ای که برای حفر چاه در نظر گرفته شده در انجام این کار تسریع شود.

دهیار روستای خرم آباد نیز اظهار داشت: یکی از مشکلات کشاورزان توزیع ناکافی کود شیمیایی است که در کنار خشکسالی و دیگر مشکلات بخش کشاورزی باعث آزار کشاورزان شده است.

تلفن های همراه آنتن نمی دهد/ انبوهی از پروژه های ناتمام

حسن رضایی افزود: یکی دیگر از مشکلات مردم این روستا عدم آنتن دهی مناسب تلفن های همراه است و از دو هفته پیش این مشکل تشدید شده است.

دهیار روستای اسدآباد اسفندآباد نیز اظهار داشت: پروژه هایی در روستا وجود دارد که از شروع به ساخت آنها نزدیک به چهار سال می گذرد و هنوز به اتمام نرسیده است.

علی خاتمی افزود: یکی از این پروژه ها پارک روستاست که تاکنون در آن حدود 25 میلیون تومان هزینه شده اما از آنجا که نیمه کاره رها شده است، در حال تخریب است و هزینه هایی نیز که تاکنون در آن انجام شده به تدریج از بین می رود.

وی برخی دیگر از طرح های ناتمام در این روستا را مجموعه ورزشی، میدان و برخی از خیابانها ذکر کرد و از مسئولان بنیاد مسکن خواست که اهتمام بیشتری به اتمام این پروژه ها داشته باشند.

وی همچنین مشکل دیگر اهالی روستا را کمبود علوفه به واسطه خشکسالی های متوالی ذکر کرد و از مسئولان خواست به هر نحو ممکن دامداران را یاری دهند.

دهیار روستای بداف نیز اظهار داشت: مشکلات زمین ورزشی روستا، طرح سامانه گورستان که طرح آن قبلأ تهیه شده است و زمینی که بنا بود برای ساخت دفتر شورا در اختیار ما قرار گیرد از مشکلات بداف است و امیدواریم بنیاد مسکن در رفع این مشکلات اهتمام کند.

حسن گیو افزود: یکی دیگر از مشکلات روستا عدم آنتن دهی تلفن های همراه است که با تمام پیگیری ها این مشکل حل نشده است.

وی عنوان کرد: آسفالت جای علمک های گاز، مشکلات تغییر کاربری پارک کودک که از سال 87 در دست پیگیری است، زیرسازی و آسفالت روستا که در سه فاز تهیه شده و هنوز یک فاز آن نیز انجام نشده همچنین تعیین حریم روستا بدون اطلاع دهیاری برخی دیگر از مشکلات بداف است.

دهیار روستای هارونی نیز اظهار داشت: وزش بادهای سنگین در این منطقه خسارات سنگینی را به بهره برداران بخش کشاورزی و دامداری وارد می کند.

محمد جعفر زمانی افزود: وقتی برای دریافت خسارت مراجعه می کنیم شرط آن را داشتن بیمه نامه ذکر می کنند و کسی متوجه نیست که با مشکلاتی که مردم با آن درگیر هستند و در فصل شروع به کار آنان قادر به پرداخت حق بیمه خود نیستند.

زمانی در مورد مشکلات دریافت وام کشاورزی نیز اظهار داشت:برای دریافت وام باید سپرده داشت و این درحالی است که اگر کشاورز پولی بابت قرار دادن در حساب سپرده به مدت چندین ماه داشت دیگر نیازی به وام نداشت.

وی یکی دیگر از مشکلات روستای روستای هارونی را عدم مناسب سازی گورستان روستا ذکر کرد.

زمانی با اشاره به گزارش منتشر شده در مورد درختان دیر زیست ابرکوه همچنین درخت کهنسال این روستا افزود: درخت پده روستای هارونی به علت عدم توجه در حال خشک شدن است.

رئیس شورای بخش بهمن و روستای اسدآباد سفلی نیز از وضعیت آنتن دهی تلفن همراه در بخش بهمن به شدت انتقاد کرد.

علی آقا زارع افزود: تنها هزینه ای که داده می شود ولی از آن در بخش بهمن هیچ استفاده ای نمی شود هزینه های پرداختی بابت قبوض تلفن همراه است.

عضو شورای اسلامی روستای حسین آباد نیز مسئله تلفن ثابت را یکی از مشکلات روستا ذکر کرد.

ابراهیم طالبی افزود: امکان توسعه مخابرات و واگذاری تلفن ثابت به مردم روستا وجود ندارد.

یکی از گلایه های اصلی مردم روستاهای بخش بهمن در این جلسه مشکلات شدید آنتن دهی تلفن های همراه بود که تقریبأ در همه نقاط به چشم می خورد که در روستاهای تقی آباد، بداف، هارونی، حسین آباد، شهرآباد، اسدآباد علیا و سفلی و روستای هک این مسئله حادتر است.

بخشدار بهمن نیز در این جلسه اظهار داشت: در ملاقات با مدیرعامل شرکت مخابرات استان یزد متوجه شدیم که رفع این مشکلات به بخش خصوصی در تهران واگذار شده است و با پیگیری های انجام شده امیدواریم که این بخش که به گفته مسئولان مخابرات استان همه ماهه سهم خود را از مخابرات استان دریافت می کند، هر چه سریعتر نسبت به حل این مشکل و رفع نقاط کور اقدام کند.

خبرنگاران زبان گویای جامعه هستند

حجت الله محمدی در این جلسه همچنین خطاب به خبرنگاران افزود: شما زبان گویای مردم هستید و انتظار داریم با بازتاب مشکلات و فعالیت های انجام شده همچون همیشه به یاری مردم و دولت برای رفع مشکلات و خدمات رسانی مطلوب تر بپردازید و می دانیم که رسانه ها در دنیای امروز بسیار تأثیرگذار هستند.

وی همچنین از تلاش های صادقانه مسئولان روستاها در برگزاری پر شکوه راهپیمایی 22 بهمن و انتخابات مجلس تشکر کرد و از آنان خواست با همکاری مسئولان برای خدمت بهتر به مردم در سال آینده آماده شوند.

تلاش برای فراهم کردن زمینه های لازم برای استقبال از مسافران نوروزی همچنین توجه بیشتر به برگزاری ورزش های بومی و محلی که همه ساله در این ایام برگزار می شود از دیگر توصیه های بخشدار بهمن به دهیاران و شوراها بود.

بخش ها و روستاهای محروم و به ویژه بخش بهمن با توجه به مشکلات مختلف که خشکسالی های چند سال اخیر نیز بر حجم آنها افزوده است، نیازمند توجه ویژه هستند.

دولت که بارها و بارها بر خواست خود مبنی بر عدم مهاجرت روستاییان تاکید کرده است، باید حداقل امکانات زندگی را برای مردم غیور این مناطق فراهم کند.

اینکه مردم یک بخش به طور مثال علیرغم پرداخت هزینه قادر به استفاده از تلفن های همراه به عنوان یک وسیله معمول و متداول در سراسر جهان و ایران اسلامی نباشند دیگر پذیرفتنی نیست و خوب است که مسئولانی که کارها را به بخش خصوصی می سپارند نظارتی شایسته بر آنان داشته باشند که با وجود دریافت هزینه هایی که گاها به میلیاردها تومان از یک استان می رسد، خدمت رسانی مطلوبی به مشترکان ارائه شود.

روایت خبرنگار مهر از حضور در برخی از روستاهای بخش مرکزی ابرکوه نیز نارضایتی مردم از مشکلات تلفن های همراه در این روستاها را می رسانند و آنها نیز اعلام کرده اند با مراجعه به مخابرات شهرستان و استان عنوان شده است که رفع این مشکلات از حیطه مسئولیت ما خارج است و مخابرات استان سهم مالی خود برای رفع مشکلات تلفن های همراه به پیمانکار پرداخت می کند و رفع مشکلات در این شبکه به عهده پیمانکاران است.

------------------------

گزارش: رحیم میرعظیم

کد خبر 1562419

شهر خبر

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha