۲۹ اسفند ۱۳۹۰، ۱۳:۳۷

نوین:

نقشه گردشگری تبریز به تلفن همراه مسافران نوروزی بلوتوث می‌شود

نقشه گردشگری تبریز به تلفن همراه مسافران نوروزی بلوتوث می‌شود

تبریز - خبرگزاری مهر:شهردار تبریز از ایجاد و راه‌اندازی سامانه انتقال نقشه گردشگری تبریز و نیز اماکن تاریخی و دیدنی این شهر بر روی گوشیهای تلفن همراه مسافران و گردشگران نوروزی ورودی به تبریز در این ایام خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر ، علیرضا نوین گفت: ستاد تسهیلات نوروزی شهرداری تبریز در کنار برنامه‌ها و طرح‌های متعدد پیش‌بینی شده، به طریق مختلف از جمله توزیع نقشه و CD  رایگان در بین مسافران، راه‌اندازی اتوبوسهای تبریز گردی رایگان و بلوتوث نقشه تبریز با اطلاعات تفضیلی سعی در معرفی هر چه بیشتر تبریز به گردشگران خواهد داشت.

وی افزود: تبریز سومین شهر از لحاظ تعداد موزه و شهرداری تبریز نیز حائز رتبه سوم در ساخت موزه بعد از شهرهای تهران و اصفهان است، با این حال تاکنون امکان معرفی جاذبه‌های موجود به ویژه موزه‌های شهر و شهرداری تبریز به مسافران و گردشگران فراهم نشده است و ما قصد داریم در نوروز امسال نسبت به این کار اقدام کنیم.
 
شهردار تبریز همچنین از برپایی سفره‌های هفت سین در ورودی‌ها و میادین شهر خبر داد و افزود: تدارکات ویژه‌ای نیز در بهره برداری از تفرجگاه عون بن علی و تله کابین آن در جذب گردشگر دیده شده است.
 
نوین از آمادگی سالن‌های ورزشی تحت مالکیت شهرداری تبریز به منظور اسکان مسافران در مواقع غیرقابل پیش‌بینی و برودت احتمالی هوا برای مسافران مستقر در پارک‌های مسافر خبر داد.
 
کد خبر 1562483

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha