مصطفی عابدی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: نظام های آموزشی پیشرفته به دنبال آموزش تفکر خلاق، قدرت حل مسأله ، افزایش ظرفیت جامعه پذیری، تفکر انتقادی و نظایر آن بوده و باید دانش آموزان را به کارهای خلّاق و مولّد سوق دهند که آنان خود بتوانند راه خویش را در محیط های پر فراز و نشیب پیدا کنند.
معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش مازندران بیان داشت: این گروه مسابقات علمی و عملی درس حرفه و فن پایه سوم راهنمایی تحصیلی را جهت تعمیق و گسترش مفاهیم آموزشی و بروز نوآوری و ابتکارات و رشد و گسترش روحیه مشارکت و همدلی در راستای باور ملی « ما می توانیم» به مرحله ی اجرا در آورد.
وی اهداف برگزاری این مسابقات را توسعه توانمندی دانش آموزان در برقراری ارتباط بین آموخته های نظری و مهارت های عملی، کاربردی کردن آموخته های دانش آموزان در عرصه مسابقات گروهی، ارتقای سطح کیفی عملکرد مدیران مدارس و مجتمع های آموزشی و پرورشی شهری و روستایی، ایجاد بستر مناسب برای تقویت اعتماد به نفس و خودباوری و بروز خلاقیت در دانش آموزان و ایجاد محیطی فعال و پویا در میان دانش آموزان عنوان کرد.
وی تصریح کرد: این مسابقه در بین 39 هزار و 974 دانش آموز دختر و پسر پایه سوم راهنمایی تحصیلی در قالب گروه های 3 نفره برگزار شد که از میان این گروه ها تعداد 56 گروه پسر و 56 گروه دختر به عنوان منتخبین شهرستان و مناطق به استان معرفی شدند.
عابدی افزود: در هر مرحله گروه های دانش آموزی بعد از موفقیت در آزمون های علمی و موفقیت در ایستگاه های سه گانه مهارت مشاهده و پاسخ به سئوالات، طراحی و اجرای یک فعالیت و تجزیه و تحلیل یافته ها در چهار گروه برتر از مدارس عادی و دو گروه برتر از مدارس خاص به دبیرخانه ستاد اجرای طرح مستقر در گروه آموزش راهنمایی تحصیلی استان معرفی خواهند شد.
معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش مازندران گفت: آزمون عملی شامل خیاطی و بافندگی، کار با چوب، کار با فلز و کار با برق و مکانیک خودرو است.
نظر شما