۲۹ اسفند ۱۳۹۰، ۱۲:۳۸

صادقی جهانی در گفتگو با مهر:

240 برنامه از صدا و سیمای اردبیل طی ایام نوروز پخش می شود

240 برنامه از صدا و سیمای اردبیل طی ایام نوروز پخش می شود

اردبیل - خبرگزاری مهر: مدیر کل صدا و سیمای مرکز اردبیل از پخش بیش از 240 برنامه تلویزیونی و رادیویی در زمینه های مختلف در ایام نوروز 91 از شبکه سبلان خبر داد.

ابوالحسن صادقی جهانی در گفتگو با خبرنگار مهر عنوان کرد: با توجه به 24 ساعته شدن برنامه های تلویزیون و 20 ساعته شدن رادیو به قابلیت های صدا و سیما در راستای برنامه سازی بالا رفته است.

 به گفته وی بیش از 9 ویژه برنامه رادیویی به صورت تولیدی و زنده، سه فیلم و مستند تولید مرکز از سیما و230 فیلم دیگر و چندین گزارش خبری ویژه در ایام نوروز از شبکه سبلان تولید و پخش می شود.

مدیر کل صدا و سیمای مرکز اردبیل تصریح کرد: در ایام نوروز با به کارگیری تمامی ظرفیتهای صدا و سیما برنامه هایی در قالب نمایش، مستند و سایر ساختارها در حوزه های صدا و سیما، خبر و رادیو آران تولید و پخش می شود.

صادقی جهانی همچنین از تولید و پخش گزارش های خبری و برنامه های ویژه در زمینه معرفی نقاط مختلف گردشگری استان، خدمات دستگاهها در قالب ستاد تسهیلات سفر و وضعیت راه ها و ایمنی جاده ها با رویکرد نامگذاری سال جدید در نوروز 91 خبر داد.

 

کد خبر 1562532

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha