۴ فروردین ۱۳۹۱، ۱۱:۵۳

دهشیری در گفتگو با مهر:

نامگذاری سال جدید زمینه ساز رشد اقتصادی و رفع بیکاری جوانان است

نامگذاری سال جدید زمینه ساز رشد اقتصادی و رفع بیکاری جوانان است

اصفهان - خبرگزاری مهر: امام جمعه اردستان گفت: نامگذاری سال جدید زمینه ساز رشد اقتصادی و رفع بیکاری جوانان است و می‌توان کشور را بیمه کرد.

حجت الاسلام حسن دهشیری در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن تبریک سال جدید با بیان اینکه همه ساله با آغاز سال جدید شاهد نامگذاری از سوی رهبر معظم انقلاب بوده‌ایم، اظهار داشت: ایشان با توجه به شعار جهاد اقتصادی که برای سال گذشته بود و با عنایت به اینکه احتمال می‌دادند چالشهای جدیدی پیش‌رو باشد و مردم خود را برای تکاپوی اقتصادی آماده کنند، امسال را به نام تولید ملی و حمایت از سرمایه‌گذاری داخلی نامگذاری کردند.

وی با بیان اینکه مسئولان و مردم باید همه توان خود را در راستای حمایت از تولید داخلی به کار گیرند، افزود: این نامگذاری زمینه ساز رشد اقتصادی و رفع بیکاری جوانان است و می‌توان کشور را بیمه کرد.

امام جمعه اردستان با اشاره به اینکه برخورد با این نامگذاری نباید در حد شعار باشد، افزود: امیدواریم در عمل شاهد زمینه سازی برای تحقق افزایش تولید ملی و حمایت از این سرمایه عظیم باشیم.

کد خبر 1563592

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha