۴ فروردین ۱۳۹۱، ۱۲:۵۷

سازمان امداد و نجات اعلام کرد؛

نجات 13 هزار حادثه‌دیده در هشت روز گذشته

نجات 13 هزار حادثه‌دیده در هشت روز گذشته

رئیس سازمان امداد و نجات کشور گفت: در طول هشت روز گذشته، یکهزار و 252 عملیات توسط ماموران امداد و نجات انجام شده که طی آن نزدیک به 13 هزار نفر از مجموع حادثه دیدگان نجات یافته اند.

محمود مظفر در گفتگو با خبرنگار مهر از مصدوم شدن هشت هزار و 572 مسافر در حوادث مختلف طی هشت روز گذشته خبر داد و گفت: 91 هزار و 829 نفر در طول این مدت از سوی امداد و نجات هلال احمر اسکان اضطراری داده شده اند.

وی ادامه داد: از روز 25 اسفند ماه سال 90 که طرح امداد و نجات نوروزی آغاز شد تا کنون 836 نفر از مصدومان بد حال به بیمارستان منتقل شده اند.

رئیس سازمان امداد و نجات با بیان اینکه در هشت روز گذشته، 107 هزار و 87 اقلام غذایی در بین مسافران توزیع شده است، افزود: در مدت اجرای طرح امداد نوروزی هلال احمر 166 ساعت امداد هوایی انجام شده است.

کد خبر 1563602

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha