۱۰ فروردین ۱۳۹۱، ۹:۵۸

شریف حسینی:

کرسیهای آزاد اندیشی به خوبی برای دانشجویان تبیین نشده است

کرسیهای آزاد اندیشی به خوبی برای دانشجویان تبیین نشده است

اهواز - خبرگزاری مهر: عضو فراکسیون دانشگاهیان مجلس گفت: برای مشارکت دادن دانشجویان در نظرات مختلف، باید مشارکت آنها در کرسیهای آزاد اندیشی گسترش یابد ولی متاسفانه این امر تاکنون برای دانشجویان تبیین نشده است.

سید شریف حسینی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به تاکید مقام معظم رهبری در برپایی کرسیهای آزاد اندیشی در دانشگاه ها، تصریح کرد: محیط دانشگاه با توجه به خصوصیات خود محل برخورد دیدگاه ها و عقاید است و طرح آنچه در ذهن استاد و دانشجو است می تواند منشای موثر در ایجاد نوآوری فکری شود بنابراین این دانشجویان هستند که باید فضا برای آنها فراهم شود تا بتوانند نظرات خود را بیان کنند.

نماینده مردم اهواز در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: با گذشت سالها از طرح ضرورت برگزاری کرسیهای آزاداندیشی و نظریه پردازی از سوی رهبر معظم انقلاب و عدم پیگیری مجدانه این بحث از سوی مسئولان دانشگاهی، حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب در سال گذشته در دیدار با نخبگان دانشگاهی بار دیگر بر ضرورت شکل گیری این امر تاکید کردند و پیرو این فرمایشات بسیاری از دانشگاه های کشور جلساتی را با این عنوان برگزار کردند اما با عملکردها چندان که باید قابل قبول نیست.

وی افزود: کرسیهای آزاد اندیشی بستری را فراهم می کند تا دانشجویان بتوانند نظرات، افکار و نقدهای سازنده خود را ارائه کنند و مسئولان هم می توانند راه حل هایی برای اجرای بهتر کرسیهای آزاد اندیشی ارائه کنند تا در شکل‌گیری کرسیها و روند بهبود برگزاری آن اثربخش باشد.

این نماینده مردم در مجلس هشتم بیان کرد: همچنین فردی که در این کرسیها حضور پیدا و نظرات خود را بیان می کند نباید از بیان عقاید خود واهمه ای داشته باشد.

حسینی با تاکید بر اینکه دانشجویان و جوانان و نخبگان را باید با موضوعات کرسیهای آزاد اندیشی درگیر کرد، گفت: کرسیهای آزاد اندیشی را باید جدی تلقی کرد. این بحث یکی از مطالبات مهم رهبر معظم انقلاب است اما آنگونه که باید به خوبی تبیین نشده است و ما نتوانستیم کل مخاطبین و جامعه فکری که همان دانشجویان و نخبگان هستند را دعوت کنیم و در این بحث به اجماع برسیم از این رو باید مشارکت دانشجویان را در این بحث‌ به شکلی جدی تر پیگیر شویم.

عضو هیئت رئیسه کمیسیون صنایع و معادن اضافه کرد: کرسیهای آزاد اندیشی در بحث علوم انسانی از اهمیت ویژه ای برخوردار است. در دین اسلام هم از پایه های اعتقادی بسیاری می توان استفاده کرد. از طرفی تدوین و بازنگری در محتوای کتب درسی در رشته های علوم انسانی و غنی سازی این رشته ها برای برگزاری اینگونه کرسیهای فکری راه حل مناسبی است.
کد خبر 1565583

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha