به گزارش خبرنگار مهر، محمد شکاری دوشنبه شب در جمع خبرنگاران بیان داشت: در ایام تعطیلات نوروز 169 واحد صنفی شامل نانوایی، رستوران شهری و بین جاده ای، اغذیه فروشی، قنادی و خواروبار فروشی به علت تخلف بهداشتی در استان هرمزگان تعطیل شدند.
وی ادامه داد: بازرسان مرکز فوریتهای بهداشت محیط هرمزگان در تعطیلات نوروز بیش از 18 هزار و 300 مورد بازرسی از اماکن عمومی و مراکز توزیع مواد غذایی انجام داده اندکه از این شمار 876 مورد بازرسی از مراکز توزیع مواد غذایی بین جاده ای در استان هرمزگان بود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان افزود: در بازرسیهای صورت گرفته 385 مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اقامتی به دادگاه عمومی و تعزیرات حکومتی استان هرمزگان معرفی شدند.
شکاری اظهار داشت: مرکز فوریتهای بهداشت محیط هرمزگان برای نخستین بار در کشور پیش از تعطیلات نوروزی با هدف بررسی مشکلات احتمالی در عرضه مواد غذایی فاسد شده و بهداشت شهر که شهروندان و مهمانان نوروزی با آن رو به رو می شوند، در مرکز بهداشت استان هرمزگان راه اندازی شد و این مرکز در حال حاضر با 20 نیرو و چهار دستگاه خودرو به طور شبانه روزی فعال است.
وی گفت: بازدید مستمر از تمام مکانهای عمومی و اسکان مسافران نوروزی ، کنترل آب آشامیدنی و مواد غذایی از دیگر اقدامات این مرکز در تعطیلات نوروزی بود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان تصیح کرد: همچنین در تعطیلات نوروزی دو دستگاه اتوبوس که یک تن نان را به صورت غیر بهداشتی از استانهای همجوار به استان هرمزگان وارد کرده بودند در پایانه مسافربری بندر عباس توقیف شدند.
نظر شما