به گزارش خبرنگار مهر، نوروز 91 بیش از شش میلیون و 511 هزار مسافر به سرزمین جاذبه ها و نگارستان ایران زمین سفر کردند که بیش از 10 درصد آنها در استان اقامت داشته اند.
بر اساس آمارها، مسافران و گردشگران در استان از 1.5 نفر شب در استان به 2.5 نفرشب افزایش یافت که افزایش مدت اقامت مسافرین در هتلها نسبت به مدت مشابه سال گذشته 28.23 درصد، در مهمانپذیرها نسبت به مدت مشابه سال گذشته 30.46 درصد و در منازل استیجاری نسبت به مدت مشابه سال گذشته 18.85 درصد را شامل می شود.
از سوی دیگر این افزایش ماندگاری مسافران و گردشگران در استان بیانگر آن است که استان گلستان از «استانِ عبوری» به « استانِ هدف» در حال تبدیل است.
221 مدرسه با هزار و 446 کلاس، 19 هتل با 1302 تخت و 12 میهمانپذیر با 642 تخت، 120 واحد استیجاری با ظرفیت 960 تخت وظیفه اسکان مسافران را برعهده داشتنند.
مدیر کل میراث فرهنگی گلستان گفت: تعداد مسافران ورودی به استان تا پایان 13فروردین 91 برابر با شش میلیون و 511 هزار و 834 نفر بوده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته 19.15 درصد رشد را نشان میدهد.
قربان عباسی گفت: ستاد دائمی تسهیلات سفر ششمین سال فعالیت خود را تجربه کرد و 50 دستگاه اجرایی در آن فعالیت داشتند.
عباسی تصریح کرد: با توجه به نامزدی گنبد قابوس برای ثبت در فهرست آثار جهانی، آمار بازدیدکنندگان از میراث جهانی گنبدقابوس نسبت به مدت مشابه سال گذشته 38.19 درصد افزایش نشان میدهد و تعداد بازدیدکنندگان از موزه های استان در این مدت 50 هزار و 821 نفر بوده که نسبت به سال گذشته 24.54 درصد رشد داشته است.
وی گفت: بر اساس نظرسنجی صورت گرفته 86 درصد وضعیت آمادگی استان و شهر مقصد خود را در پذیرایی و استقبال از مسافران «خیلی خوب» و «خوب» ارزیابی کرده و 94 درصد نیز استان را برای سفر مجدد انتخاب کردهاند.
معاون برنامه ریزی استاندار گلستان گفت: با توجه به افزایش یک شب ماندگاری مسافران دراستان، تا پایان سال می توان این مدت را به سه شب رساند که جزو برنامه های توسعه ای 5 ساله استان بود.
رضا غلامی افزود: هرچه اقامت مسافرین در استان بیشتر شود اثرات اقتصادی آن نیز در استان نمود بیشتری پیدا می کند.
غلامی با اشاره به رشد 40 درصدی اقامت مسافرین در هتل ها و هتل آپارتمان ها ادامه داد: تفکیک نوع اقامت در استان نشان می دهد که باید به سمت سرمایه گذاری در بخش اقامتی برویم.
وی اضافه کرد: پیش بینی می شود اثر اقتصادی گردشگری از تاثیرات نفت نیز بیشتر باشد زیرا این تاثیرات وارد متن جامعه می شود و ظرفیت های خالی جامعه، حمل و نقل، هتلها و ... را پر می کند.
غلامی تصریح کرد: خدمات دهی اصناف به مسافران در کنار مردم استان باعث افزایش درآمد و صرفه اقتصادی آنان شده و زیانهایشان را در طول سال جبران می کند.
نظر شما