اسدالله عباسی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه صنایع دستی یکی از قدیمی ترین و پرپیشینه ترین فعالیتهای بشری است، افزود: در تمام دورههای تاریخی، ایران درفن سفالگری، پارچه بافی، گچ بری، قلم زنی و فلز کاری توفیقات زیادی داشته است.
وی اظهارداشت: صنایع دستی در مناطق روستایی یکی از عوامل مکمل اقتصاد کشاورزی است به دلیل داشتن ظرفیت ایجاد فرصتهای شغلی و کسب درآمد، ضمن پر کردن اوقات فراغت و بیکاری روستائیان مانع از مهاجرتهای گسترده فصلی یا دائمی آنها به عنوان یکی از آسیبهای اجتماعی می شود.
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس گفت: این صنعت به دلیل برخورداری از بار فرهنگی و داشتن جنبه های هنری می تواند عامل ترویج عناصر فرهنگی در نقاط مختلف کشور و حتی فراسوی مرزها باشد.
وی افزود: صنایع دستی در شمار صنایع ملی و به هیچ وجه نیازمند کارشناس و متخصص خارجی نبوده و مواد اولیه مورد مصرف در این صنعت ساده و همچنین به آسانی و ارزانی قابل تامین است.
عباسی اظهارداشت: صنایع دستی گیلان امروزه به عنوان گنجینه ای ماندگار از فرهنگ و تمدن کشوربه یادگار مانده و چشم هر بیننده ای را متحیر می کند.
وی یادآورشد: بسیاری از تولیدات صنایع دستی در استان به دلیل عدم استفاده مردم به فراموشی سپرده شده اما هنوز تعدادی از حرفه های صنایع دستی در استان حیات داشته که باید حمایت شوند.
نظر شما