به گزارش خبرنگار مهر، روح الله ردایی شامگاه پنجشنبه در نخستین جلسه شورای اداری سال 91 شهرستان قائم شهر، با فرمایشی خواندن سازمان بهزیستی در زمان طاغوت و عدم ارائه خدمات به مستمندان و معلولان در آن دوران اظهار داشت: تشکیل سازمان بهزیستی به عنوان یادگار امام راحل برای جذب و جلب مشارکت های مردمی برای کمک به بی سرپرستان و بی بضاعتان آغاز به کار کرده است.
وی افزود: بهزیستی نهاد تخصصی بوده که بنا بر دین و آیین و عرف ملت ما خدمات ارائه می دهد.
ردایی با تاکید بر مطالعه قوانین جامع حمایت از معلولان و مناسب سازی محیط برای این قشر از جامعه تصریح کرد: سازمان بهزیستی 62 درصد متولی خدمات دهی به معلولان استان است.
مدیر کل تامین بهزیستی مازندران افزود: باید نیاز مراکز درمانی را برطرف سازیم زیرا اعتیاد وارد همه خانواده ها شده است.
وی اظهارداشت: زمانی مرزها و ورودی استانها را برای جلوگیری از قاچاق مواد مخدر می بستند ولی اکنون باید احساس خطر کرد و درهای خانه های خود را به روی اعتیاد ببندیم و به فرزندمان که بیش از نیم ساعت در اتاقی تنها مانده شک کنیم.
ردایی با انتقاد از عدم استقبال مردم برای شرکت در کلاسهای مهارتهای زندگی اذعان داشت: اورژانسهای اجتماعی که با امکانات وسیع و ماشین 90 میلیون تومانی در اختیار شهروندان قرار گرفته تا به مشاوره های روانی افراد بپردازد به علت ناآگاهی مورد بی توجهی مردم قرار گرفته است.
وی بیان داشت: مهد کودک ها و انجمن های خیریه باید توسط معتمدان اداره شود.
مدیرکل بهزیستی مازندران، تعداد خدمت گیرندگان بهزیستی پارسال را در مازندران 429 هزار نفرعنوان کرد و افزود: یک هزار و 300 مرکز در استان مازندران تحت پوشش سازمان بهزیستی قرار دارد.
در این مراسم عباسعلی محمدزاده رئیس اداه بهزیستی قائمشهر به علت بازنشستگی تودیع و محمد علی مرادیان به عنوان سرپرست جدید این اداره معرفی شد.
نظر شما