اردشیر روحی ماسوله در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: این صنعت به دلیل بکارگیری محصولات کشاورزی به عنوان مواد اولیه می تواند عاملی برای استفاده بهتر از این تولیدات تلقی شود.
وی همچنین اظهار داشت: بسیاری از محصولات کشاورزی دارای زمان تولید و مصرف متفاوتی هستند، تولید یا برداشت آنها معمولا در یک زمان مشخص و کوتاه ولی مصرف در زمان طولانی تری صورت می گیرد.
رئیس جهاد کشاورزی گیلان گفت: صنایع تبدیلی می تواند با حفظ و نگهداری محصولات در آنها به گونه ای تغییر و تبدیل ایجاد کند که امکان مصرف درطول سال میسر باشد.
وی افزود: ایجاد و گسترش صنایع تبدیلی دارای برخی اثرهای اقتصادی از قبیل ایجاد ارزش افزوده، اشتغال، درآمدهای ارزی و همچنین استفاده بیشتراز تولیدات کشاورزی، جلوگیری از اتلاف و ضایع شدن محصولات می شود.
روحی ماسوله ادامه داد: گسترش صنایع تبدیلی از دو جنبه یکی ارزش افزوده ایجاد شده در خود بخش و دیگری به دلیل رابطه های که با بخشهای دیگر دارد موجب ایجاد ارزش افزوده در این عرصه ها خواهد شد.
وی یادآور شد: از آنجائیکه صنایع تبدیلی از محصولات کشاورزی به عنوان ماده اولیه استفاده می کنند، گسترش و توسعه این صنایع موجب افزایش تولید و یا افزایش استفاده از تولیدات و بطور غیرمستقیم ایجاد ارزش افزوده خواهد کرد.
نظر شما