۲۴ بهمن ۱۳۸۳، ۱۴:۴۳

معاون سياسي و امنيتي استانداري گلستان خبرداد:

رييس جمهور با در خواست استانداران شمالي موافقت كرد

معاون سياسي و امنيتي استانداري گلستان گفت: نامه اي كه از سوي سازمان مديريت و برنامه ريزي كشور براي رئيس جمهور ارسال شده، مبين پاسخ مثبت خاتمي به درخواست استانداران شمالي است.

به گزارش خبرگزاري مهر، حجت الاسلام عسگري فقيه در جلسه شوراي برنامه ريزي توسعه استان گلستان افزود: در اين نامه ازسوي حميد رضا شركاء رئيس سازمان مديريت برنامه ريزي خطاب به رئيس جمهور آمده است:  در پاسخ به نامه دفتر آن جناب و دستور جنابعالي مبني بر بررسي مسايل و مشكلات حاد و مبرم سه استان شمالي گلستان، گيلان و مازندران و ارائه راهكارها و توصيه هاي لازم براي رفع و كاهش آنها، بدينوسيله چگونگي اجراي دستور حضرتعالي و نتايج حاصل به استحضار مي رسد.

وي افزود: در اين نامه رئيس سازمان مديريت و برنامه ريزي به محوري ترين مشكلات اين استان ها اشاره كرده است.

فقيه يادآور شد: پس از جمع بندي محورهاي اصلي سه استان طبق برنامه در جلسه اي، نقطه نظرات هر استان در ارتباط با محورهاي ياد شده ظرف يك هفته تنظيم و تدوين و در نشست ديگري با حضور كارشناسان مركزي و كارشناساني از سه استان شمالي مورد بررسي قرار گرفت و طبق برنامه اقدامات و راهكارهاي پيشنهادي براي تصميم گيري در مراحل بعدي تنظيم شد.

وي يادآور شد: در اين نشست كارشناسي كه در تاريخ 15 تا 20 دي در محل سازمان مديريت و برنامه ريزي كشور و با حضور افراد يادشده تشكيل شد براي هر يك از محورها، اقدامات و راهكارهايي به شرح زير مورد تفاهم سه استان قرار گرفت.

معاون سياسي و امنيتي استانداري با اشاره به تفاهمات به عمل آمده در اين جلسه اوليه، گفت: علاوه بر تصميم گيري هاي خاص در زمينه فاضلاب و پسماندها در اين سه استان مقرر شد؛ علاوه بر سهم كنوني سه استان شمالي از درآمد سازمان شهرداري هاي كشور براي مديريت پسماندها، پنج درصد از اين درآمد به استان هاي مزبور اختصاص يابد تا مديريت پسماندها در اين استان ها تسريع شود.

فقيه ادامه داد: در بخش صنعت نيز شامل شدن سه استان شمالي در آيين نامه مشوق هاي صنعتي كه براي استان هاي هشت گانه كمتر توسعه يافته كشور به تصويب هيأت وزيران رسيده، مورد تأييد قرار گرفته است.

وي اضافه كرد: در اين نامه همچنين تأكيد شده است كه وزارت صنايع و معادن مكلف شود، الگوي توسعه صنعتي استان هاي شمالي كشور بر مبناي استقرار صنايع پاك و سازگار با محيط زيست اين استان ها و متضمن انگيزش هاي لازم براي سوق اينگونه صنايع به استان هاي شمالي را تنظيم و تدوين كرده و به تصويب دولت برساند.

به گفته وي؛ همچنين تأكيد شده است كه تسهيلات اعتباري لازم براي نوسازي صنايع موجود به گونه اي كه تا پايان برنامه چهارم 50 درصد از صنايع سه استان نوسازي شود، اختصاص يابد.

فقيه افزود: در اين نامه همچنين آمده؛ دولت در آيين نامه اي كه توسط وزارت جهاد كشاورزي و با همكاري وزارت صنايع و معادن و سازمان مديريت و برنامه ريزي كشور تهيه و تنظيم خواهد شد، تغيير كاربري اراضي به اراضي صنعتي را در حد 2 هزار هكتار تصويب كند.
وي خاطرنشان كرد: در اين نامه آمده است؛ سازمان محيط زيست نيز مكلف شد با همكاري وزارت صنايع و معادن، وزارت جهاد كشاورزي و سازمان مديريت و برنامه ريزي كشور، مقررات زيست محيطي در استان هاي شمالي را با توجه به ضرورت توسعه صنعت در اين استان ها بازنگري كرده و به تصويب دولت برساند.

معاون سياسي و امنيتي استانداري گلستان با اشاره به ديگر محورهاي مطرح شده در اين نامه اظهار داشت: در اين نامه همچنين بر لزوم توجه به بخش هاي گردشگري، آب و كشاورزي، حمل ونقل، ارتباطات و انرژي اين سه استان نيز تأكيد شده است.

فقيه با اشاره به پي نوشت اين نامه ازسوي رئيس محترم جمهوري خاطرنشان كرد: در اين پي نوشت، آقاي خاتمي بيان داشتند: اجراي اين پيشنهادات و راهكارها مي تواند منشأ تحولي مناسب در استان هاي عزيز شمالي شود، سريعاً اين موارد را پيگيري، عملياتي و نتيجه اعلام شود.

به گفته وي، مسوولان استان هاي شمالي بويژه استان گلستان بايد از اين فرصت براي توسعه استان، استفاده بهينه كنند.
کد خبر 157062

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha