به گزارش خبرگزاری مهر، رامین اسدی در نشست مشترک با رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان و کارشناسان این سازمان، تشکیل تعاونی های کشاورزی را به عنوان موثرترین راهکار بهره مندی دهک های پایین جامعه از مزایای توسعه بخش کشاورزی در کردستان عنوان کرد.
وی اظهار داشت: در سالی که از سوی رهبر معظم انقلاب به سال تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی نامگذاری شده است، ضروری است به منظور هر چه بهتر پیاده کردن برنامه های دولت در کردستان به خصوص در حوزه مربوط به توسعه بخش کشاورزی با تاکید بر حمایت از کار و سرمایه ایرانی گام های موثری در راستای افزایش تولیدات کشاورزی برداشته شود.
مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کردستان افزود: تحقق ایده مهاجرت از شهر به روستا و استفاده بهینه از زمین، با فرهنگ سازی و ترویج و آموزش بهره برداری از زمین های کشاورزی و ایجاد تعاونی های کشاورزی می تواند نتایج ثمر بخشی برای جامعه داشته باشد.
اسدی از فارغ التحصیلان نظام مهندسی کشاورزی و همچنین فارغ التحصیلان بنیاد کارآفرینی به عنوان پتانسیل های بسیار مفیدی نام برد که می توانند با ایجاد تعاونی های کشاورزی، بسترهای توسعه این بخش را در استان بیش از پیش مهیا کنند.
وی همچنین از ایجاد و توسعه تعاونی های فراگیر و گسترش مشاغل خانگی به عنوان دیگر راهکارهایی که می توان در توسعه بخش کشاورزی از آنها بهره گرفت نام برد.
دولت به دنبال افزایش بهره وری در تولیدات کشاورزی و توسعه روستایی است
مدیرکل جهاد کشاورزی استان کردستان نیز در این نشست مشترک گفت: امروزه تمرکز در بخش کشاورزی در همه دستگاه های دولتی وجود دارد و این نشان از توجه ویژه دولت بر افزایش بهره وری در تولیدات کشاورزی و به دنبال آن توسعه روستایی است.
ابراهیم حسن نژاد از توسعه روستایی به عنوان مقدمه و بستر حمایت از تولید در بخش های مختلف نام برد و افزود: توجه به این مهم نیازمند همکاری تمام نهادهای و سازمان های دولتی است.
وی اظهار داشت: توسعه به عنوان فرآیندهایی که منجر به ارتقا می شود باید همه جانبه بوده و بر اساس سیاست مدون و منسجم باشد تا بتواند منجر به تولید مناسب و پایدار شود.
مدیرکل جهاد کشاورزی کردستان استقرار نظام بهره برداری و آموزش را مهمترین هدف سازمان جهاد کشاورزی در بحث توسعه بخش کشاورزی دانست که می تواند با همکاری و همیاری اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان عملیاتی شود.
حسن نژاد در پایان تشکیل تعاونی های چند منظوره در روستاهایی که امکان فعالیت دارد را از اولویت های جهاد کشاورزی عنوان کرد.


نظر شما