۲۱ فروردین ۱۳۹۱، ۲۰:۱۱

قیصری:

سالانه 8400 تن گوشت سفید در دشتستان تولید می‌شود

سالانه 8400 تن گوشت سفید در دشتستان تولید می‌شود

دشتستان - خبرگزاری مهر: رئیس اداره جهادکشاورزی دشتستان از تولید سالانه هشت هزار 400 تن گوشت قرمز در شهرستان دشتستان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، حسین قیصری عصر دوشنبه در آئین پشم‌چینی عشایر دشتستان اظهار داشت: شهرستان دشتستان با برخورداری از 67 واحد مرغداری فعال بییشترین میزان گوشت سفید را در سطح استان به میزان هشت هزار 400 تن تولید می‌کند.

وی ادامه داد: در شهرستان دشتستان سالانه هفت هزار و 500 تن گوشت قرمز تولید می‌شود که این میزان گوشت قرمز از  یک میلیون و 200 هزار دام سبک و سنگین شامل گاو و گوسفند و بز و میش تولید می‌شود که این شهرستان را به قطب دام‌داری و دام‌پروری استان بوشهر تبدیل کرده است.

رئیس جهادکشاورزی دشتستان به خدمات ارائه شده به دامداران در سال‌های اخیر اشاره کرد و افزود: در دولت‌های نهم و دهم خدمات ارزنده‌ای به دامداران ارائه شده که امیدواریم این روند در سال جاری ادامه داشته باشد و بتوانیم خدمات مطلوب‌تری ارائه دهیم.

وی ادامه داد: شهرستان دشتستان از مناطق مهم کشاورزی استان و کشور است و بیش از 70 درصد تولیدات کشاورزی استان بوشهر در این شهرستان به دست می‌آید.

قیصری اضافه کرد: دشتستان در بخش دامداری و تولید گوشت قرمز نیز در استان دارای جایگاه مطلوبی است و بیش از نیمی از گوشت قرمز استان را تولید می‌کنند.

تولید سالانه 700 تن پشم توسط عشایر دشتستان

رئیس امور عشایر دشتستان از آغاز آیین سنتی پشم‌چینی دامداران عشایر خبر داد و خاطرنشان کرد: از امروز عملیات پشم‌چینی توسط دامداران عشایر آغاز می‌شود و عشایر کوچ‌رو این شهرستان پس از اتمام پشم‌چینی به مناطق ییلاقی کوچ می‌کنند.

اسفندیار محمدی از تولید سالانه 700 تن پشم در دشتستان خبر داد و تصریح کرد: سالانه حدود 700 تن پشم و موی بز در شهرستان دشتستان تولید می‌شود و در واقع دشتستان بیشترین تولیدات پشم را دارد.

وی افزود: پشم‌های تولیدی عشایر دشتستان کاربردهای زیادی در صنعت دارند و در صنایع دستی، گبه، گلیم، جاجیم و قالی و قالیچه مورد استفاده قرار می‌گیرد.

این مسئول عنوان کرد: پشم‌های تولیدی برای صنعت فرش در مرحله نخست تبدیل به نخ شده و سپس مراحل بعدی را طی می‌کنند.

محمدی گفت: پشم‌ها پس از چیده شدن از بدن دام شسته می‌شوند و سپس عملیات خشک کردن پشم انجام می‌شود و مرحله بعد نیز مرحله جدا کردن پشم‌ها از همدیگر است و  قبل از تبدیل شدن به نخ به شکل کلاف در می‌آیند و رنگ‌آمیزی شده و سپس تبدیل به نخ می‌شوند.

کد خبر 1572803

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha